Ett demo skulle avslöja för mycket av handlingen, enligt utvecklingsteamet.

Det blir varken någon demoversion eller något season pass för #Crystal Dynamics reboot av #Tomb Raider. Ett demo skulle avslöja för mycket av handlingen, hävdar Tomb Raider-mannen Karl Stewart på twitter.

– Vi har vävt ihop en så personlig story att vi inte tror på att förstöra den genom att låta dig vänta en vecka eller så på att få spela vidare, det skulle inte överensstämma med vårt löfte.

Du skämtar? Som t.ex FZs berömda recension av Operation Flashpoint Dragon Rising? Ett spel med toppbetyg som var fullkomligt skit! Grova buggar och ingen support! Så många spel jag blivit pålurade av förhandsvisningar och annat gott, gör inte om de miss... 21/01 De ska inte behöva göra en demo om de inte bestämmer sig för det. Förhandsvisningarna och allt cover räcker mer än väl för att visa om ni bör köpa eller inte. Och som Eddzor säger, några hundralappar är ju inga stora pengar heller. 21/01 Jodå tkr bara det är en dum jämförelse, och personligapåhopp är nog lite mer omoget. 20/01 Principen är densamma vilket du tydligen inte förstod. Och sådana som du har rösträtt :X 20/01 Nu blir du säkert skitarg men en dag kommer du förstå, bara för att två saker är helt olika så behöver det inte betyda att dem är det. 20/01 Jag kan hålla me dig, förstår inte hur man jämför bilköp med spelköp... helt cp. 20/01 Eddzor : Vissa lever dock inte i "vinets flöde" så att säga ^^ 19/01 Helt rätt! Demo kan ni släppa sedan när spelet har släppt. 18/01 jag jämför inte bilköp som med spelköp, 400 kr för mig är inte mkt pengar för några timmars nöje, tkr det är värt det, och jag kommer köpa tomb raider även utan ett demo, precis som ja alltid gjort ^^ Bilköp är en jävla skillnad till spel. 18/01 Så om man får spela ett demo ifrån start och kanske 5% fram i spelet så spelar inte dom andra 95% någon roll för att man redan har förstått hela storyn? Dom tror inte att man kommer att få se ''HELA'' spelet på Youtube då det antagligen kommer finnas... 18/01
Skicka en rättelse