Warcraft: A New Dawn ska introducera nya hjältar, enheter och features för dig som är sugen på mer från Warcraft-världen.

Ett gäng #Starcraft II-moddare gör en inofficiell #Warcraft III-uppföljare, vid namn Warcraft: A New Dawn. Spelet ska introducera nya hjältar, enheter och features till Warcraft-världen, och en första inblick i hur projektet artar sig kan du se nedan.

Tbc hade den största skillnaden i gear därför att caster gear inte alls var optimerade för en ny expansion. Inget gear var egentligen optimerat för något. Dock håller jag med om att resillience var en dumt implementerat i åtmindstånde i tbc. Då pvp gear... 22/01 *Correction* Menade inte att AV matcherna tog 3-4 timmar utan att man spelade i 3-4 timmar. ;] Angående items så var det väl värst i TBC expansionen där första gröna itemet man fick var 3 gånger bättre än det man hade. Då var det verkligen renderat värd... 22/01 Det ska bara klagas på allt nu förtiden.. Klart som fan att alla företag anpassar sig till det som säljer.. Tråkigt, men sant.. Vissa sköter det lite snyggare än andra, men Blizzard är väl ändå en av de som försökt tillfredställa bägge sidor mest? Tänke... 21/01 Ser bra ut, kommer ihåg när Warcraft var Warcraft. Är så jävla trött på Blizzard efter att Wowande och Wowande dit. Kan inte WoW försvinna? Längar efter WoW-killern. En vacker dag... 21/01 Jag använde aldrig något AH i Diablo 1 eller 2, tyckte det var hur kul som helst att hitta egna prylar eller hitta prylar till polare. Alltid lika spännande när nån polare säger "jag hittade något som jag tror du kommer gilla". Hela den grejen försvann... 20/01 En AV match på 3-4 timmar var ju hyfsat snabbt ändå om vi pratar original WoW. Hände mer ofta att då man slutade på kvällen och startade igen dagen efter så var det fortfarande samma fight man kom in i. Matcher tog ibland upp åt 23 timmar, det var kul.... 20/01 Det är självklart svårt att inte nämna Blizzard när det kommer till ett spel som faktiskt är gjort av Blizzard från början, och som de bara släppt, och börjat göra (Enligt mig bör jag tillägga) mycket sämre spel. Jag tycker själv att de dragit ner sig... 20/01 Äger så gott som alla Blizzards spel sedan Warcraft: Orcs and Humans, och jag anser att de gått ner sig rejält. En grotesk avsaknad av ett Warcraft 4 (ett djupare RTS än det löjligt ytliga (i MP, vilket det nästan uteslutande fokuserar på) SC2) är bara... 19/01 Jag hade hellre gjort spel till massan och tjänat pengar än att göra spel till små trollungar som buadaniel tex. Finns folk som lipar över D3 men jag tyckte det va bra, passar en casual spelare som mig (vilket jag antar är fler än hardcore spelare, har... 19/01 Hoppas de får upp ögonen och tar sig i kragen. 19/01
Skicka en rättelse