Tre miljoner unika spelare var månad. Det ser ljust ut för Valves satsning, men betänk hur många svordomar i textform som präntas ner. Bonusinfo: nytt spelläge implementerat.

Moba-genren är numer en riktig gigant på spelmarknaden och titeln som på riktigt startade det hela var #Warcraft III-modifikationen Dota. #Valve arbetar tillsammans med en av de mer framstående figurerna bakom liret, Icefrog, på #Dota 2 som befinner sig i stängd beta för tillfället. En sanning med modifikation då Valve slänger extranycklar till höger och vänster. I en ny bloggpost röjer företaget att över 100 miljoner matcher nu har spelats och att de redan uppnått mer än 3 miljoner unika spelare per månad. En bra start, minst ut sagt.

Ett nytt spelläge har även tillkommit, "Least Played Mode", där spelare inte kan välja någon av sina 20 mest framgångsrika och spelade hjältar. Detta innebär att folk tvingas utveckla sina förmågor med andra hjältar.

Tror dom flesta insåg vilket krig det skulle bli, och jag kan inte göra annat än hålla med dig. Själv gillar jag båda spelen och kan som inte säga emot heller att det är två olika sorters moba. 21/01 Nån annan än jag som förutsåg denna fanboy flamefest? LoL och Dota är två ganska olika MOBAs. Ingen idé att snacka skit om ett av spelen bara för att du spelar det andra. ALLA spelcommunities har sina idioter. För tillfället tilltalar LoL majoriteten... 21/01 Om man bortser från att kalla folk efterbliven så gråter dom flesta här oavsett för inget, man behöver bara säga man ogillar ett visst spel för vissa olika orsaker och folk kan komma från ingenstans och kasta dynga på en. På denna community får man inte... 21/01 Då har det blivit värre nu då men jag har inte stött på så värst otrevliga människor i LoL, men jag syftade på att LoL har förbättrats spelmässigt inom grejer och karaktärer. Därav svårare också att jungla med vissa gubbar nu än då. Sedan nej man kan... 20/01 Dota ''Klassiskt'' Dota2 ''Mästerligt'' HoN ''Hardcore'' LoL ''Ability power,2 valfria fegis skills,Runor,Skillträd?? WTF!!!'' 20/01 Ah.. Det klargjorde en hel del =D 20/01 Oj, menade RNG haha Random Number Generation Har jag för mig det står för 20/01 20-30 timmar är LÅNGT ifrån tillräckligt för att kunna ge ett uttömmande omdöme om DotA 2... Och ja, DotA 2 > LoL, såklart. 20/01 Förlåt men jag har faktiskt ingen aning om vad RGN element är eller betyder.. Skulle du kunna förklara? =) 20/01 Han menar troligen att det finns RGN-element i spelet mer än något annat. LoL tog bort dodge för nästan ett år sen har jag för mig. Phantom Dancer har inte haft dodge i kanske 2 år om jag inte minns helt fel. Personligen har jag inte märkt av att talent... 20/01
Skicka en rättelse