Om du får för dig att prova på Maxis kommande statssimulator måste du rapportera allvarliga buggar du stöter på. Annars har EA rätten att banna dig från alla EA-titlar.

Om du är en av dem som kommer betatesta #SimCity bör du vara förberedd på att du ska rapportera när du märker av seriös obalans och buggar. Borta på SideQuesting har de nämligen gått igenom testandets användaravtal där det tydligt beskrivs att om du inte rapporterar buggar och låter bli att rapportera om dem så kommer du behandlas som någon som utnyttjar buggen. Baserat på det kan du sedan bli avstängd från alla EA:s titlar.

Klicka för mer information

“It is understood and agreed that, as part of your participation in the Beta Program, it is your responsibility to report all known bugs, abuse of ‘bugs’, ‘undocumented features’ or other defects and problems related to the Game and Beta Software to EA as soon as they are found (“Bugs”). If you know about a Bug or have heard about a Bug and fail to report the Bug to EA, we reserve the right to treat you no differently from someone who abuses the Bug. You acknowledge that EA reserve the right to lock anyone caught abusing a Bug out of all EA products.”

Om du är sugen på att prova på spelet kan du fortfarande ansöka till betan. Följ denna länk så snart som möjligt, för imorrn är sista dagen det går att ansöka.

Önskar alla spel hade detta. 24/01 Så tolkar jag inte det hela, jag tolkar det som ett "Om du inte tänker rapportera buggar så vill inte vi att du beta testar". Vet inte vad folk får allt annat ifrån, det är ju knappast så att dom AKTIVT VILL hindra dig från att använda deras produkter/t... 23/01 På något sätt tycker jag det är bra. Tror vi slipper många fuskare pga detta. Förstå mig inte fel dock, det finns fler negativa saker med detta jämfört med positiva. 22/01 Inga problem att föra en grupptalan i Sverige, nästan alla konsument mål är grupptalan. Konsumentverket driver frågor som grupptalan i många mål i sverige. Så det är inga problem du bara anmäler till konsumentverket, sedan om flera gör det kommer konsum... 21/01 Vad EA i princip säger att fuskar du i betan så räknas det som du fuskar som övrigt. De säger att du måste rapportera buggar, men om du inte gör det så kommer du att behandlas som en fuskare om du använder buggen/buggarna. Men sedan spelar det inte någo... 21/01 I teorin i alla fall, att sedan se dessa lagar efterföljas är en annan sak, speciellt då det inte finns gruppåtal i Sverige och en enskild gamer knappast kommer dra in EA/Valve för rätta om han blir bannad, du kan inte vinna... 21/01 Nästan skrämmande att läsa hur en del resonerar om att beta skulle vara ett demo.. Och bara till för att spelaren ska få testa spelet gratis innan release... Suck... 21/01 Skämtar du? Alpha, Beta öppen som stängd är till för att utvecklarna ska testa programmet, om det så är att kolla hur mycket pers servrn orkar med eller om det handlar om att hitta problem med mjukvaru-/hårdvaruproblem med mjukvaran är helt upp till utv... 21/01 Betalt? Trams. Istället för betalt får du en tidig insikt i hur ett spel fungerar / ser ut. Som flera redan skrivit, folk idag ser betor som ett demo och därför rapporterar dom inte in problem vilket gör att spelet släpps buggigt eller med problem. Som... 21/01 Gief! 21/01
Skicka en rättelse