Riot Games städar bort skräpet.

Minns du när #Riot Games bannade #League of Legends-spelaren IWillDominate i julas? Well, nu fortsätter storstädningen – även Mousesports' enVision (Ilyas Hartsema) och Against All Authority's Linak (Damien Lorthios) åker ut.

Spelarna har rapporterats mängder av gånger för "fult språk, verbala attacker och negativ attityd".

Tycker du att Riot Games tuffa tag är rätt väg att gå för att ändra på folks beteende i onlinespel? Sedan i höstas förra året har utvecklarna ett system som belönar trevliga League of Legends-spelare.

På tiden att Linak åker på pumpen ordentligt. 22/01 Spelet är free 2 play, är väl inte jättesvårt att gissa vad det är för personer som söker sig till sånna spel.. Speciellt om man någon gång spelat f2p :) 22/01 Önskar att de skulle vara mycket hårdare i HoN, finns alldeles för många som beter sig som svin och kommer undan med det, sen att man inte kan rapportera folk i spelläget mid wars är förjävligt. Folk kan bete sig hur illa som helst utan konsekvenser. 22/01 Folk som tror att bara för att man är anonym så får man bete sig hur man vill? Detta är ett problem, inte bara för MOBA spelen utan för hela spelcommunityn som helhet. Man kan idag inte ens spela WOW, Cod:BO2, CS:GO, LoL, Hon etc. etc. etc. utan att någ... 22/01 The Tribunal suger. Riktigt hårt. Det känns som att dom flesta som röstar är skitungar som säkerligen inte ens är bra på spelet. Jag försökte benåda en snubbe häromdagen som försökte hjälpte laget, och han fick tydligen en temp ban. Tråkigt att se. Hopp... 22/01 Din caps lock glappar... 22/01 Tror du en riot har kommit in och fixat pardon på denna? Finns massa där dom blir bannade för inget lr kommer undan med "fuck You" "Fucking noob" "mother fucker" "go fkn feed noob" bara läsa. han blev inte bannad.. http://na.leagueoflegends.com/tribunal... 22/01 Du tror på det? att riot kollar alla punish? fattar du hur många cases det är varje dag med den mängd spelare som finns. Inte en chans att dom kollar på dom. Är ju bara skitsnack, bara söka på "tribunal fails" så kan du läsa folk som postar sina cases... 21/01 Det är just på grund av att man blir bättre. När man blir bättre ökar ens standards för vad som är bra/lätt och vad som är dåligt/svårt. Något som du förr tyckte var svårt att åstakomma finner du nu kanske som en bagatell då du har blivit mer erfaren... 21/01 Okej, skämt på internet går inte alltid fram. ;) 21/01
Skicka en rättelse