Kaz Hirai undrar varför någon skulle vilja lansera sin konsol först när nästa konsol då enkelt kan kolla på deras specifikationer och göra bättre ifrån sig.

Mot slutet av året förväntas nästa generations konsoler från #Sony och #Microsoft nå marknaden och nu pekar senaste rönet mot att det återigen blir Microsoft som släpper sin maskin först. Kaz Hirai på Sony berättade nämligen i en intervju med The Times att han är lite skeptiskt mot att vara först.

– Varför skulle vi går först när motståndarna kan titta på våra specifikationer och komma på någonting bättre?

Ja, hur kommer de stora giganternas lanseringskampanjer se ut? Tidigare idag rapporterade vi om ett rykte som gör gällande att företaget skrotar Dual Shock-designen i och med Playstation 4.

Är det bara jag som håller med Sony? Xbox har alltid väntat som en slug räv på sina konkurrenter, nu får de banne mig ta och visa att de är bättre än så! Obs. Jag äger både xbox & PS3, (har spelat mest på Xbox.) 27/01 Exactemente - som att t.ex försöka låtsas att de inte tänker vara först. ;) 23/01 Artikeln handlar om när de ska presentera maskinerna, inte om när de släpps. 23/01 Men just därför sprider ju alla konsolföretagen ut en massa felaktig information om sina specs. Kanske. Eller inte. Om vi ska fortsätta på spionspåret. :) 23/01 Jag tycker att det känns mer logiskt att han pratar om Wii U än om Xbox 3 åtminstone. Dels för att Wii U faktiskt är först in i generationen, dels eftersom den kommer så långt före både PS4 och Xbox 3 att man faktiskt kanske hinner göra något åt själva... 23/01 Är det någon som tror att inte respektive part har industrispioner som har varenda spec konkurrenterna jobbar efter????? Låter som dålig efterkonstruktion då de ser att de blir efter. 22/01 Vilken idiot... 22/01 Nintendo har tidigt varit framme med att de inte räknar med att kunna jämföras specifikationsmässigt med motståndarnas kommande kreationer, utan de siktar in sig på andra grupper, mål och idéer. Så att just specifikationsdelen som finns i Wii U skulle... 22/01 @ Grumbledock Jag håller med om att de har utvecklat en hel del intressanta IP till 360, det säger jag inte emot. Vad jag däremot säger är att det var länge sedan de använde sig av dessa och vad är det som säger att de inte kommer göra samma sak igen?... 22/01 Vad ska man säga, du har iaf intressanta åsikter och idéer om än jag vill påstå att de känns något tveksamma ibland, men kul läsning är det iaf :) Du kan ju gärna höra av dig när blackbox/andriod/gaming Pc konceptet sålt en 50-100 miljoner av samma hård... 22/01
Skicka en rättelse