Enligt rykte och bild kommer 90-talsklassikern Flashback tillbaka.

Minns du 90-talsklassikern #Flashback? Nu ryktas det om att en HD-version av det sidoscrollande actionäventyret är under utveckling.

Franska Gameblog (via VG247) visar också upp en bild de fått från en anonym källa som – om den är av äkta kaliber – visar att äventyret kommer få en rejäl makeover. Eller också är det en helt ny del? Hur som helst, bilden ser du ovan, en större ser du här.

Paul Cuisset, som utvecklade originalet, och hans studio #Vector Cell fick nyligen 2,6 miljoner kronor för något som kallas Flashback Origins.

Minns du inte originalet kommer här en påminnelse.

Kan berätta att jag blev så glatt överaskad av din post att jag gjorde en tavla av hans konsterverk. 31/01 Åååå ge mig ge mig ge mig nuuu!! 23/01 Så jäkla nice. Det här skulle jag vilja spela av den anledningen att jag tyckte det var råballt när det begav sig men av någon anledning kom jag inte långt. Jag tror det buggade ur eller så fastnade jag eller nåt. Skulle vilja ha revansch. Edit: På tal... 23/01 Åhhh Flashback! Grymma miljöer, snygga animationer, ascool "handling"! They don't make 'em like they used to! Jag har aldrig spelat klart det dock, då det var någon bugg som gjorde att det alltid hängde sig på samma ställe? :s Strax efter man varit med... 23/01 "when we dident have the internet the games we used to play.... where haaaaard :D!" 23/01 Jag minns inte alls spelet som särskilt svårt faktiskt. Det kanske det var, men jag har i alla fall spelat om det minst 5 ggr. 23/01 Fade to black HD först, sen kan dem göra flashback! 23/01 Tja, på sin höjd kan dom väl få lägga till olika diffcult levels. Det skulle jag själv uppskatta då det blev förbannat svårt senare i spelet. :P 22/01 För den stora massan då är den lilla massan idag. Spel som ansågs vara relativt enkla anses idag vara hardcore. Nej jag tror inte dagens spelare skulle gilla ett spel som Flashback eftersom det inte är ett lätt spel med dagens mått. För att tilltala den... 22/01 Det var ju tilltalande för den stora massan som spelade när det kom 1993. Så varför ska det inte göras tilltalande för den stora massan som spelar idag? Bara den grejen att dom hottar upp grafik/ljud kommer ju att attrahera yngre spelare som inte fått... 22/01
Skicka en rättelse