Pay Space.

#Dead Space 3 kommer att ha mikrotransaktioner som en del i vapenbyggandet. Eurogamer upptäckte detta under en provspelning.

När du inte har tillräckligt med material för att bygga det där supervapnet du så länge suktat efter ställs du inför valmöjligheter. Du kan leta upp prylarna själv, skicka ut en scavenger-bot eller helt enkelt köpa materialet själv online.

– Du kan köpa tillgångar för riktiga pengar, men scavenger-bots kan också hitta valuta som du kan använda i onlinebutiken, säger Yara Khoury, associate producer.

Exakt vad priserna kommer landa på vet vi inte. Du kommer inte kunna köpa de bästa grejerna från första början, utan viss utrustning blir tillgänglig först senare under spelet.

Dead Space 3 släpps den 8 februari till pc, Playstation 3 och Xbox 360.

Än har vi det...vänta och se. 27/01 Nu hade jag visserligen inte tänkt köpa Dead Space 3 till att börja med, men om jag hade varit intresserad av spelet så hade det här fått mig att skippa det. Direkt. 24/01 EA slår till igen. Nå, spel med mikrotransaktioner brukar ju vara gratis så nu får de inte klaga om flk tankar spelet istället för att köpa det :P 23/01 Min är inte lika legendarisk som din men värda att se ändå http://www.youtube.com/watch?v=hhMgmkYHlM8 23/01 Var på väg att skriva "garanterat", men om de planerar att ha mikrotransaktioner tror jag det är fullt möjligt att det numera är ett mmorpg utan andra spelare i närheten, där du bara kopplar upp dig för att du SKA VARA UPPKOPPLAD enligt storebror EA 23/01 DLC är fel oxå, när man betalar full pris för ett spel ska det vara ett fullt spel, detta är inget som ska uppmuntras, denna funktion skall helst inte användas av nån. Kom även att tänka på att om detta blir en standard i spel så kommer det inte dröja... 23/01 Kan man inte bara få slå in ett fusk om man nu vill ha supervapnet direkt, det funkade ju utmärkt förr i sp spel? 23/01 Jo det är sant. Men eftersom man nu kan köpa mats för riktiga pengar ingame för att kanske göra detta "owerpowered vapnet" så kanske det tar en jäkla tid att hitta matsen underspelets gång eller kanske gör det att den saken du behöver droppar knappt int... 23/01 Har inget alls emot sånt här så länge det inte handlar om ett tävlingsinriktat spel men jag förstår att det kan vara ett problem för de som saknar självdisciplin. :) 23/01 Ni behöver inte betala. Det är ingen som tvingar er.............. 22/01
Skicka en rättelse