Ubisoft utlovar ett pc-släpp samtidigt som konsolsläppet.

Windows-lirarna ska inte behöva vänta extra på #Splinter Cell: Blacklist, utlovar #Ubisoft. Deras smygtitel försenades som bekant nyligen till augusti, men detta datumet ska alltså gälla även för pc.

– 20 augusti-datumet gäller för pc-versionen också, säger en Ubisoft-representant till RPS.

På senare tid har det blivit allt vanligare att Windows-versionerna av populära multiformatsspel kommer långt senare till pc än till konsol. Tror du att Ubi kommer hålla sitt löfte?

Förutom Windows släpps Splinter Cell: Blacklist också till Xbox 360 och Playstation 3.

Är det bara jag som hellre hade sett ett splintercell med något mindre futuristiska gadgets? Typ som utspelat sig på 80talet eller något. 23/01 Hur tänkte dem där? Kunde dem inte ha en yngre version göra motion capture o behålla rösten? Ironside är trots allt 62 år. Gjorde han ens motion capture för tidigare spelen? T.ex Convicition, 23/01 Han ville inte ställa upp i motion-capturekostym, så de gav honom foten. 22/01 Största och viktigaste misstaget var att de tog väck Michael Ironsides röst som Sam Fisher. För mig är de oacceptabelt! Hoppas detta bli flopp! 22/01 Mja men om dessa företag nu skulle skippa DRM skydd då dem själva ser att det är meningslöst med att deras DRM skydd kommer förr eller senare knäckas och då har dem ju ändå gått miste ett antal pengar vilket dem kunde ha lagt på nåt annat imo. 22/01 Ett ord, kontroll, därför fortsätter de med denna form av DRM. Det finns en marknad som är helt laglig och den är bra mycket skadligare än vad piratkopiering någonsin varit, andrahandsmarknaden. Ja jag har också för mig att Ubisoft komiskt nog fick anvä... 22/01 Betalar som sagt inte lägre för konsolportar. [se inte detta som ett regelbrott] :lol: 22/01 Nä de är jävligt få får man lov att säga! 22/01 Jag säger som så, Ubisoft kan ifall dem vill och vi får hoppas på bättre PC släpp. Far Cry 3 som sagt var en bra pc port, så får hoppas dem gör det bra ! Hellre att dem lär sig och gör bättre saker, än att dem tappar och gör sämre ! 22/01 Asch då, de hittar allt ett annat sätt att sätta den i baken på oss de jävlarna! :) 22/01
Skicka en rättelse