I användaravtalet för SimCity-betan fanns några rader som pekade mot hårda bud mot buggutnyttjare. EA klargör att det var lite väl hårda ord.

Häromdagen rapporterade vi att #EA i användaravtalet för #SimCity-betan uppgav att de skulle kunna banna folk för att inte rapportera buggar. Exakt hur det skulle gå till, eller på vilket sätt är oklart och numer irrelevant. I ett uttalande till Kotaku berättar de nu att de aldrig skulle banna någon för att inte rapportera buggar.

– We have never taken away access to a player's games for not reporting a bug, and quite simply it's not something we would ever do. Players don't have anything to be concerned about there – just some language that was far too broad in the original agreement, and is being updated now, uppgav EA-nissarna.

Så du får spela betan, uppleva buggar utan att känna en iskall digital kniv mot strupen bara för att du kanske inte rapporterar med en gång.

Klart som sjutton att det är EA, hade Maxis ägts av till exempel CD Project RED hade jag garanterat inte klagat för de vet hur man behandlar sina kunder. Man kör inte med BS anledningar som EA för att de behöver använda sig av den här formen av DRM. Jag... 23/01 Du kanske ska läsa på lite om EA och vad dom har haft för sig den senaste tiden, finns ju andra trådar om det. Men jag kan räkna upp lite, så förstår du att folks irritation är mer än fjortisrage: Origin söker igenom din dator och skickar senare vidare... 23/01 Ja klart att folk fiskar likes, det kan ju inte vara så att de kanske har ett samvete och inte tycker att företag skall eller bör kunna göra precis som de vill. Att det skall följa lagar med mera mera, men ja det är ju fiske hela vägen som gäller. 23/01 Lite småkul faktiskt. :) 23/01 Har ju svårt att se he Har ju svårt att se att det är hela EA som ligger bakom formuleringen, troligtvis sitter det en jurist eller liknande som inte har så stor aning när det kommer till mjukvara, personen i fråga är troligtvis duktig på annat och appl... 23/01 folk klagar och dom ser sitt misstag och fixar det, tummen upp! 23/01 För det är EA? Det är ett spel.. Gamers är så skitnödiga nuförtiden.. Testa betan och se om du gillar det eller ignorera det. Jag kommer testa i vilket fall som helst! Attityden suger på fz nuförtiden.. Speciellt mot företag och folk som fiskar likes.. 23/01 Åh Nej!! Vad ska EA göra nu!!!!??? 23/01 Försent. Tänker inte testa spelet. Fail EA. 23/01 EA uses damage control. It's super effective! Skämt åsido: bra att de ändrade det. Allt annat vore ju galenskaper. 23/01
Skicka en rättelse