Devil may Cry: Devil May Cry (eller vad DmC nu står för) får snart dlc-tillökning i form av nya kostymer. Byt ut Nya Dante med Gamla Dante, för ett pris...

#Ninja Theory lyckades i och med #DmC: Devil May Cry med bedriften att uppröra jättemånga gamers och kritiker på en hel mängd olika sätt. En del är förbannade för att det är mer lättspelat än tidigare Devil May Cry's, att det inte körs i 60 fps och en del är arga på att nya Dante inte är den Dante de är vana vid. Kritiker har generellt rosat spelet, och verkar i många lägen tro att "alla haters" endast är arga på att det är en ny Dante, vilket gamers som är arga av de andra anledningarna blir arga på.

Om vi nu skulle föreställa oss att alla endast är arga för att det är en ny Dante (vilket inte stämmer!) har #Capcom en lösning på gång. Ett kostym-dlc är på väg där du för 30 spänn kan få Dante att se ut på tre nya sätt. Nämligen som klassiska Dante från #Devil May Cry 3, mörker-Dante och neo-Dante. Om detta skulle få folk att sluta vara arga på varandra är oklart, men hur som dyker det utan tvivel upp nya anledningar att vara arga på andra människor snarare förr än senare.

Inom kort väntas även Bloody Palace-spelläget ut, som erbjuds genom en gratis uppdatering där du på 100 nivåer ska överleva mot drivor av kreatur som tycker sämre om Dante än vad du gör.

Liknar på Bon Jovi :P 24/01 Äh det här var väl inget. Bäst var ju när de släppte det riktiga slutet på Asuras Wrath som DLC och världens cliffhanger som orginalslut. :P 24/01 Det var inte direkt så svårt att gissa till sig det här. Det börjar blir rätt så vanligt att spelutvecklare gör så här. -no shit sherlock- 23/01 Oväntat :D 23/01 Gott att det uppskattas! Tyckte själv jargongen var lite töntig från spelpressens sida gällande det här spelets genomslag: "Kolla nördar, DmC: Devil May Cry är bra. Sluta haka upp er på att han är emo och spela spelet". Med det sagt var även många gamer... 23/01 Hade det varit ett försök till att släta över saker så hade de knappast tagit betalt. Det är så taffligt alltså. Det är ju inte så att gubben kommer bete sig som Dante. Det kommer fortfarande vara en emo idiot i Dantes förklädnad. Och spelet kommer fort... 23/01 Har svårt att vara positiv till Capcom, det är ju liksom inte första gången de hamnat i blåsväder för att ta betalt för saker som borde vara gratis. De lär knappast säga sanningen så jag baserar således min tro på att detta är vad de planerat hela tiden... 23/01 Frågan är ju om det här är något som var planerat eller om det var något Capcom la till senare när de märkte att många inte gillade den nya Dante? Ingen här vet ju svaret rakt av men lite positiv kan man väl försöka vara. 23/01 För detta kommer nog få ännu flera att bojkotta Capcom eller iaf vänta tills spelet blivit billigare (något som Capcom i allra högsta grad kommer känna av ifall det är tillräckligt många som gör det). De stora utgivarna forsätter sin väg mot branten med... 23/01 Så länge spelen och DLCn säljer, varför skulle de någonsin sluta? Snarare kommer det att bli värre om det säljer. Visar bara att vi som målgrupp är beredda att få vad som helst upptryckt i röven för att ta del av nästa uppföljare. Det är först när försä... 23/01
Skicka en rättelse