Deep Silver kommer i framtiden basa över Metro- och Saints Row-serierna. "Vi passar perfekt", säger den tyska utgivaren.

Tyska #Koch Media, vars spelfalang heter #Deep Silver, köpte Metro- och Saints Row-serierna under THQ-auktionen. De kallar affären för en "perfect fit" och utlovar en ljus framtid för de två varumärkena.

– Deep Silver är kända för sin historia som ett företag med ovanliga spel, däribland framgångsrika Dead Island. Både Saints Row och Metro passar perfekt in i vår framtida lineup och strategi. Vi är riktigt exalterade över att leda de här respekterade licenserna in i en ljus framtid, säger Deep Silver-chefen Menno van der Bil i ett pressmeddelande.

Andra titlar som getts ut av Deep Silver är #Risen, #Sacred 2 och #Secret Files: Tunguska. Och detta är bara tre av fler än 200 exempel.

Du syftar nog på SR2. Och ja, den var hemsk till dator :p 25/01 Dock ska man ju minnas att Deep Silver bara är utgivare, det är utvecklarna som gör spelen och fixar buggarna (eller skiter i det). Deras spel må ha varit buggiga, men jämfört med ex. allas vårt älskade Betheseda så är deras spel rena drömmen. Sen ska... 25/01 Fordonsfysiken kanske inte är lika bra, men fullt tillräcklig och visst kan jag hålla med om att animationsövergångarna är mycket mjukare i GTA 4. Dessutom så har det ju tekniken vars namn jag glömt bort som gör att ragdoll-fysiken är oerhört realistisk... 25/01 De har haft en tendens att göra mig besviken förr. Jag är rädd min vän. Rädd! 25/01 Framtiden ljus? Tror jag inte, framförallt inte 2013, dessutom är ju inte SR eller Metro speciellt bra heller, så satsar man inte på något annat så man säkerligen inte med i matchen speciellt länge till! 25/01 Dead Island utvecklades av Techland, ett företag som i övrigt gjort Call of Juarez-spelen och mer okända titlar i sin egenutvecklade motor Chrome Engine. Chrome har aldrig varit lika kraftfull som exempelvis Frostbyte vilket får ursäkta en del av det... 25/01 Ptja, smaken är som baken men du kan nog få svårt att hitta åsiktsfränder om du faktiskt tycker att ID Software, ledda av John Carmack, är ett gäng idioter... 25/01 "Ljus framtid för[...]Saints Row" tror jag när jag ser det. SR3 var en riktig besvikelse efter det briljanta andra spelet. 25/01 antar att det var en motreaktion? ja det går utmärkt att styra sin gubbe, eller tom bil i SR3, däremot är känslan av att styra sin gubbe absolut noll jämte GTA4. det är så spattigt att det känns mer som GTA3 vid jämförelse. då har jag inte ens nämn bilk... 25/01 På vilket sätt är GTA så oerhört mycket bättre att det balanserar ut allting annat? Dessutom går det alldeles utmärkt att styra sin karaktär i SR3 enligt mig. Jag spelar dock på PC, kan inte uttala mig om konsoler. 25/01
Skicka en rättelse