George Washington blir galen i februari.

Den 19 februari släpps första delen av dlc-berättelsen The Tyranny of King Washington, en serie om tre delar som berättar en alternativ historia om hur George Washington blev galen och fick enorm makt. Det är upp till dig och Connor att stoppa honom.

Den första delen heter The Infamy och följs av The Betrayal och The Redemption. Inledningskapitlet släpps samtidigt till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Samtliga släpps också till Wii U men #Ubisoft har ännu inte satt datum.

Ubisoft har tidigare beskrivit den här alternativa revolutionshistorien som "wtf"-story. Den kommer inte bygga vidare på seriens grundpelare, eftersom utvecklarna är medvetna om att inte alla kommer köpa den.

Håller med om när det släpps dlc precis vid släppet av spelet och det är i princip saker som borde varit med från börjat då kan man bli lite små sur på företagen.. Men en dlc som den här som enbart ger oss mer av detta underbara spel så är det ju bara... 25/01 Ser faktist inget fel på DLC. Det måste finnas pengar för att allt ska gå runt. Dessutom är det ju aldrig fel med extra material:) 25/01 Klart det finns vissa ruttna exempel på innehåll som hade kunnat vara med vid release, men du inser nog inte tidsramarna som gäller vid spelutveckling (framför allt för konsoller då). Spelet måste vara "content complete" flera månader innan det kan släp... 25/01 Assassin's Creed Anthology finns för 500 spänn på Cdon nu. Måste vara ett grymt pris. Det ska väl vara allt som har släppts i serien i ett paket? Jag har inte spelat något av spelen så jag slog till! 25/01 Awesome site you got there! I really like the name "Online Store"! So original and creative! But why should I "thank everyone"? 25/01 Har redan season pass, så jag kommer definitivt tanka och spela denna dlc triologi :) 25/01 Förr i tiden hete det väl expansion packs istället? Dom hade väl inte marknaden för DLC's när vi var mindre. Själv älskar jag DLC's. Extre material till ett spel är väl aldrig fel? 25/01 Vi får fortfarande hela spel men för närvarande är vi så lyckligt lottade att det ofta finns mer material till våra spel som vi kan köpa till för en mindre slant om vi vill 25/01 När jag växte upp så fick vi hela spel, och ibland kom det expansioner, nu är det lag på det, känns som spelen är gjorda efter DLC, ja varför klagas det på att DLC's finns? Min anledning är för att dom inte gör DLC för att dom tycker det saknas något,... 25/01 Men om alla tre delarna är stora nog att kallas en expansion, hade du då klagat? Du kan köpa hela (med season pass) eller bara en del. Priset är ungefär detsamma. Är så jävla trött på alla som klagar på DLC. Det är bara ett nytt sätt att sprida extramat... 25/01
Skicka en rättelse