En rykande färsk trailer för kommande Dead Space 3.

#Visceral Games har släppt en rykande färsk trailer för kommande rymd-skräckisen #Dead Space 3. Vad som bland annat är nytt i denna tredje del av serien är att man kan spela tillsammans med en kompis. Man behöver alltså vara hela fyra stycken för att spela, om vi förutsätter att man behöver någon att hålla i handen.

Vill ni ha än mer #Dead Space 3 denna fredag, då kan ni läsa Victor Leijonhufvuds trevliga intervju med Steve Papoutsis.

[video=13377]

Ok tackar fann lite fakta precis om coop här https://help.ea.com/uk/article/dead-space-3-feature-faq#8 26/01 Tror de menar att man behöver vara fyra stycken om man vill kunna ha någon att hålla i handen, inte att det kräver det, de skämtar lite om att spelet kommer vara "skrämmande". 26/01 " Vad som bland annat är nytt i denna tredje del av serien är att man kan spela tillsammans med en kompis. Man behöver alltså vara hela fyra stycken för att spela, om vi förutsätter att man behöver någon att hålla i handen." Ok kompis är 1 enligt mig.... 26/01 Tja om man inte tröttnar på att göra samma sak så kan man nog få ut 100 timmar från de flesta spel. Vad de pratar om är själva vapensystemet, inte den tid det tar att spela från början till slut. http://www.egmnow.com/articles/news/dead-space-3-can-offe... 25/01 Läste förut att det skulle vara omkring 100timmar gameplay på DS3?, bra grymt isåfall! :D 25/01 Ja, för det brukar jag ju göra. Ödsla min tid på att kolla på när andra spelar när jag själv kan spela... Jag spelar hellre demot själv och upptäcker hur det är själv och allt sådant än och förstör upplevelsen på youtube. Herregud... Och PC och konsol... 25/01 Borde det inte komma en vaggvisetrailer som de gjort till 1an och 2an? Twinkle twinkle var grymt stämningsfull. Det är något visst med barnvisor och skräck som blir så creepy.. (ooone two, Freddy comes for you.. Three four, better lock your door.. brrrr... 25/01 pc versionen är en rak konsollport läste jag på steamforumet... skit :( 25/01 Playthroughs på konsolversionen bevisar INTE hur PC versionen är. 25/01 5:e eller 8:e Februari har jag för mig att de sa att det skulle komma ut. 25/01
Skicka en rättelse