Moba-liret från Hi-Rez-studios är nu spelbart för både dig och dina syskon. Dra ner klienten, registrera dig och klicka igång.

Får du inte nog av Moba-titlar, har slitit ut tummarna och tålamodet med #Dota 2, #Heroes of Newerth och #League of Legends så kan det vara dags att rikta blicken mot #Hi-Rez Studios och deras #Smite. Lag som kämpar mot lag inbäddat i fler lager av mytologi, och är numer något du kan prova på som du ids. Liret siktar in sig mot free-to-play-världen och har nu äntrat öppen beta.

Det enda du behöver göra är att ta dig till kontosajten, registrera och slanga ner filpaketet.

[video=13374]

Tycker definitivt att de ska satsa på Smite, påminner knappt om dota, lol och hon bortsett från grund idéen. Men man sitter ju inte och klickar sig fram, utan man styr karaktären, mycket likt wow. Wow-arena med dota objectives, pretty much. 28/01 Har varit med i Closed Beta hela tiden och kan bara säga att SMITE är riktigt bra. Har kört mycket MOBA (ARTS) tidigare och det har enligt mig blivit väldigt tråkigt, dels jag kört DOTA i WC3 så himla mycket så man tröttnat. De som gör det extra roligt... 26/01 Detta så ju jävligt skoj ut. Fan min hög med spel som man ska spela bara ökar och ökar, skulle behöva ett par timmar till per dygn så man kom ikapp lite. 26/01 Behövde inte se mer än 1 minut av videon. Detta ska testas! 26/01 Ja smite är rätt schyst faktiskt. Jag har inte spelat det på länge men då hade det iaf verkligen god potential. 26/01 Har spelat Closed beta sen i sommras och är helt lost på Smite. Sjukt kul spel. Har tidigare spela Dota och LoL, provade Smite på sidan av bara för att jag fick en invite och fastnade direkt. Det är sjukt kul med mycket fast paced action etc. Flera olik... 26/01 Jag spelar Dota 2 frekvent, och av den anledningen håller jag mig borta från LoL. Är lite tidsrädd när det kommer till att fastna i nya spel. Har börjat lira lite Sc2 också dock. Men jag älskar ju nordisk (och annan!) mytologi... Decisions, decisions,... 26/01 Jag testade det för längesen när det var i stängd beta men blev snabbt uttråkad. Det tog alldeles för lång tid att låsa upp nya hjältar så repetitionsfaktorn blev hög. Efter att ha låst upp en hero och kört den ett tag så märkte jag att jag inte ens var... 26/01 På tok för enkelt för mig, men det är rätt så rolig idé 26/01 Om bara Hi-Rez kunde ge sig med detta fåneri och fokusera på något där dom har goda chanser på, som Tribes: Ascend till exempel. Moba spel är något jag själv tycker är oerhört tråkigt, och sedan att försöka slå sig in på en marknad där Dota, Lol och Hon... 26/01
Skicka en rättelse