Årets första större uppdatering närmar sig med stormsteg. På måndag drar första steget igång, Flame and Frost: Prelude, som kommer mynna ut i en flerstegsberättelse som förändrar hela spelvärlden.

I år planerar #ArenaNet erbjuda massor av uppdateringar till ett av förra årets bästa mmorpg, #Guild Wars 2, och redan nu på måndag dyker början på en storskalig förändring upp. Flame and Frost: Prelude är introduktionssekvensen till en flerstegsberättelse där du och många andra kommer påverka hur världen i längden förändras. Hela nästa vecka pågår den och i samband med det dyker en hel del nya prylar och möjligheter att skräddarsy dina karaktärer upp. Ett gästsystem dyker även upp som låter dig besöka dina vänner på andra servrar och hitta på diverse upptåg.

Tack till Yellow_Snowflake för detta #nyhetstips!
http://img545.imageshack.us/img545/2677/gw006fl.jpg Lite mer graciöst ska det vara. 29/01 X antal slängdes in i spelet under halloween, men det finns fortfarande ett par på TP, dem går för ca 80-100G Greatsaw heter det ;) 28/01 Pffft ;) Måste ha något vackert att titta på när jag spelar :) Men, det där vapnet, vanligt skin eller är det något special vapen? Aldrig sett det förut :p 28/01 Inget dåligt vapen det där O.o 27/01 Du får ta och biffa till dig lite http://img18.imageshack.us/img18/8835/gw393x.jpg http://img832.imageshack.us/img832/7572/gw396.jpg 27/01 Sugen på att börja igen, definitivt det bästa mmot i denna kategori (standard fantasy) som jag har spelat. Wow må ha bättre late game men det är så enormt tråkigt och långsamt att ta sig dit att jag helt enkelt inte tycker det är värt besväret. 27/01 ArenaNet har sagt att de har sålt 3 miljoner kopior. Alla är förstås inte kvar men de har nu nått en stabil period där de som spelar i början och sen droppar ut har försvunnit. Det mesta av den spelarbas som finns kvar är permanenta eller nytillskott... 27/01 This! Enda gången man dör hela tiden i dungons är när man kör med randoms, som jag nu har slutat med efter jag lackade på folk som inte fattar vad target betyder. Så länge jag kör med min guild så går det som smort. Sure visst händer att det går rent... 27/01 Håller helt med om att det är dåligt att man kan springa tbx om man dör (Vilket dem skall fixa bra nog :D) Men det ändrar ju inte faktum att du kan ha roller ;) Har inte sätt någon stans om där Anet har sagt att arena är samam sack som death match dock.... 27/01 Orkar inte svara på allt det där.. men man vill väll att gearet ska se bra ut, men samtidigt ska det väll ge en bättre stats? Sen har dom designat dungeons på ett konstigt sätt, det är om man dör kan man bara springa tillbaks och fortsätta attackera.... 27/01
Skicka en rättelse