Konsolversionen närmar sig med stormsteg och bjuder på en mängd nyheter. Gänget bakom spelet har tagit till sitt forum för att fråga efter feedback inför en hypotetisk pc-uppdatering.

Häromdagen rapporterade vi om en färsk trailer från kommande konsol-#terraria|Terraria. Något som framkom i era diskussioner var att de som lirar till pc också vill ha mer av det goda. Spännande nog har utvecklarna tagit till sitt forum för att ställa frågan vad ni skulle vilja se "om" det skulle komma en uppdatering till pc-versionen.

Idéerna bland fansen är många och inte sällan djuplodade. Exempelvis mer avancerade npc-möjligheter där din by befolkas utefter fler olika kriterier och drivor av förslag kring nya prylar, fiender och områden att leka i.

Vad skulle du själv helst se i en stor uppdatering till Terraria?

PC äger allt och alla! 30/01 Killarna som gör Starbound är inte samma gäng som gör Terraria, två helt olika företag men en person / ett gäng av de som hjälpte till med Terraria ska jobbapå Starbound. 28/01 Om de fixade lagget skulle man bli glad :), känns som att spela mario i slow motion nu lol 28/01 vad än han bestämmer sig för så blir det att sätta igång med en ny värld när det blir update,, fan va gött att höra!! personligen skulle jag gärna vilja se mer av armors vapen bioms och bossar. kanske lite fler fiender också, JA i stort sätt mer av allt... 27/01 Är väl bara ett annat företag till xbox versionen men samma gamla till pc delen om jag inte har fått det helt om bakfoten, men tror detta är den enda uppdateringen för tror egentligen tanken var att dom inte skulle göra nå mer updateringar egentligen.... 27/01 Varför skulle man inte vilja göra det i ett spel? Ambiance såklart. 27/01 Okej då vet jag! Jo det jag menade var att spelet skulle sluta stödjas och med det bli "nedlagt". Men kommer han nu alltså fortsätta uppdatera spelet till PC eller är det ett annat företag som tagit över? 27/01 Du har missförstått, det skulle aldrig läggas ner. Dom skulle sluta med uppdateringar endast till det egentligen då dom påbörjat sitt nya spel som är i samma stil som terraria fast i rymden 27/01 Verkar som han har börjat knacka kod redan, ska nog mycket till för att detta inte ska hända. 27/01 Redigit som utvecklade Terraria la ner utvecklingen på det för att han gjorde egentligen bara Terraria som ett test. Han kom till det stadiet när han tyckte att det räckte. Efter det lät han moddare göra vad dom ville typ. Sedan om inte jag har missuppf... 27/01
Skicka en rättelse