Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4 (phew!) utlovar en öppnare värld med mer valmöjligheter än föregångaren.

#penny-arcade-adventures-on-the-rain-slick-precipice-of-darkness-4|"Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4" är liksom tredje delen ett retrodoftande rollspel, där de två första delarna istället var byggt med modernare metoder. I en intervju med IGN har utvecklarna på #Zeboyd Games röjt detaljer om hur den fjärde delen skiljer sig gentemot trean, och fokus ligger på öppnare värld med mer valfrihet. Detta på grund av att spelarna klagade på att trean kändes lite väl linjärt, med för mycket begränsningar. Nu erbjuds bland annat en helt fri "övervärld" med mängder av sidouppdrag. En annan stor skillnad är att det ska vara mer variation kring vad som fungerar så att spelare inte direkt finner ett bästa sätt att spela.

Är du intresserad av alla detaljer kring skapandet (och övertagandet av spelserien) rekommenderar vi starkt att du läser hela intervjun.

Skicka en rättelse