Digital Foundry har tagit sig an en modern Dante i 1080p och 60 bilder per sekund och drar slutsatsen att pc-varianten helt enkelt är bättre än konsolditona.

#DmC: Devil May Cry flyter till konsol endast omkring i ett 30 bilder per sekund-hav och 720p-upplösning, medan pc-varianten istället virvlar i 60 bilder per sekund och 1080p. Borta på Digital Foundry har de djupdykt i de olika utgåvorna och jämfört och drar slutsatsen att pc-varianten helt enkelt erbjuder den bästa upplevelsen. Fokus har enligt DF:s analys legat på att få till ett bra flyt även på de icke-snabbaste maskinerna som finns, istället för att lägga till oändligt med ögondetaljer men att det trots det är fräsigare såväl i 720p som i 1080p.

Det verkar alltså inte vara någon dassig konsolportning vi har att göra med, utan istället något som tar åtminstone relativ fasta i den extra kraft som moderna datorer kan erbjuda. Huruvida det blir ännu kraftfullare om du skaffar klädpaketet som bland annat inkluderar gammel-Dante får framtiden förtälja.

Tack för svaret, men den nya 313.95 drivrutinen fixade alla mina problem... ;) Håller med helt, xbox360 kontrollern är den bästa för såna här spel. Jag spelar alla TPS med handkontroll, det passar bättre på nåt sätt tycker jag, även på pc, speciellt då... 29/01 En mus och tbord kan inte tävla mot en handkontroll när det kommer till den här typen av spel. För den bästa upplevelsen rekommenderas en gamepad och jag har svårt att tro att detta spel är ett undantag. 29/01 Underbart att höra! Då kanske man till och med skaffar det genom steam i framtiden. Hur är kontrollerna med mus och tangentbord, fungerar det eller rekommenderar du handkontroll? 28/01 Inte spelat det själv men jag tycker att denna recension DmC: Devil May Cry Angry Review (http://angryjoeshow.com/2013/01/dmc-devil-may-cry-angry-review/) verkar vara den bästa. Det enda jag själv stör mig på är att man inte kan välja en svårighetsgrad... 28/01 Detta just in, vatten är vått! 28/01 Därför att idag så vill man inte nå gamers, man vill nå den stora massan och då är man livrädd för att få recensioner som säger att det är för svårt. De har inte någon integritet kvar whatsoever. Med väldigt få undantag tycker jag utgivarna idag får all... 28/01 Är spelet bra? 28/01 Tja det ligger på 160fps på 99% usage. Sätter jag på Vsync så får jag 120 fps som tak av någon anledning.. men samma usage, skumt ^^ 28/01 Ja men varför ska en utvecklare bestämma vilken nivå en som köper spelet ska spela på. Varför ska de alltid köra med sådan här BS, jag kan knappast vara ensam om att vilja spela ett spel på en utmanande nivå och att behöva spela om ett spel för att uppn... 28/01 För bövelen.. GT5 och andra spel kör i 1080p. Kolla upp saker innan du skriver. 28/01
Skicka en rättelse