I februari kommer Playstation Plus-medlemmar kunna ladda ner fjolårsöverraskningen Sleeping Dogs. Och det är bara ett av fem nya spel som snart dyker upp till tjänsten.

Den 6 februari kommer alla medlemmar av prenumerationstjänsten Playstation Plus kunna ladda ner #Sleeping Dogs. Samma dag blir också Mario Kart-doftande #F1 Race Stars och förstapersons-pusselspelet #Quantum Conundrum tillgängliga, skriver Playstation-bloggen.

Vita-spelarna kan se fram emot #Wipeout 2048 (13 februari) och #Lumines Electronic Symphony (20 februari).

Så länge du betalar för tjänsten är spelen dina. Avslutar du prenumerationen blir de tillgängliga så fort du aktiverar den på nytt. Haken är att du måste påbörjat nedladdningen av spelen under tiden som de finns på Playstation Plus.

Och de här spelen försvinner i februari:

Nä, inte testat. Men har inte känt att jag behöver en sådan heller. Spelade nyligen 2 stycken 5 timmarspass och hade inga problem. Dock så var det inte knappintensivt spelande (FF9), men ändå. Då var Original 3DSen värre. Holy crap på kramperna man fick... 28/01 Kan tipsa om köpa korten från amazon.co.uk där ja fick ge 650 spänn för 32 gbb! Lite skillnad gentemot 799 normal och 899 på Game :) 28/01 Just ja, så var det :) Jag har inte spelat så mycket på min Vita än så länge men imorgon trillar Persona 4: Golden ner i lådan så då kommer den nog äntligen till användning. Har du testat Hori Vita Grip Attachment? Jag tycker att komforten på Vitan är... 28/01 Mjotack. När jag köpte det så fanns inte 32gb i svenska butikerna, man fick importera isåfall, och det orkade jag inte vänta på. Ville ju börja spela :P 28/01 Jag drog på med en 32gb direkt när jag köpte mitt Vita. Dyrt då, galet värt nu! 28/01 Jag var skeptisk tills att Sleeping Dogs dök upp på Steam rean. Nu undrar jag bara hur mycket arbete Square-Enix gjorde för att göra klart spelet på den korta tid som krävdes, och vad fanken Activision tänkte på när dom sålde spelet. Makalöst bra spel,... 28/01 Fan va gött, jag tycker det har varit lite dåligt med spel på ett tag osso kastar dom in Sleeping Dogs. 28/01 32 gb finns ute. Kostar dock som billigast 750 spänn. 28/01 Vilket är egentligen det största minnet man kan få in i Vitan? 28/01 Enda felet är ju att min PS Vita har slut på minne (16gb), och de är ju så jääääkla dyra att uppgradera! 28/01
Skicka en rättelse