Samlarutgåvan

Fastän #World in Conflict snart går in i sin andra betafas har det spelet redan agerat måttstock för världens skrivbordsgeneraler i årets [[CPL]]-turné. Snacket i forumet har överlag positiv ton så nu väntar vi bara på att spelet ska släppas och idag spikades datumet. Den 21 september tar pc-versionen av spelet position i svenska butiker och vi får se om de populära kärnvapnen kan locka köpare samt hålla konkurrenter på avstånd.

Sierra Entertainments World in Conflict Får Officiellt Releasedatum; I Europeiska Butiker Den 21 September

LOS ANGELES/STOCKHOLM - 6 juli, 2007 -

Sierra Entertainment utannonserade idag att World in Conflict, Massive Entertainments hett efterlängtade action-strategi, kommer att finnas till salu i butiker i hela Europa från och med den 21 september.

World in Conflict kommer att finnas tillgängligt i en standard- såväl som en samlarutgåva. World in Conflict Collector?s Edition innehåller, utöver själva spelet, följande:

  • En bit av Berlinmuren: en autentisk bit av kalla kriget, uthackad från kvarlevorna av den berömda mur som en gång separerade Väst från Öst i Europa.

  • Modern Marvels©: The Berlin Wall?, dokumentär av The History Channel®: lär dig mer om en av tidernas mest hatade syboler för förtryck. Hör berättelser från människor som korsade No Man's Land för att fly till västvärlden.

  • Behind the Scenes ? få insikt i skapandet av World in Conflict. Omfattande material som visar upp utvecklarnas vardag, hemligheter om skapandeprocessen och mycket annat.

  • Limited Edition Collector?s Packaging: en exklusiv samlarutgåva, där spelet paketerats med den amerikanska respektive den sovjetiska flaggan. Se bifogade bilder på den sovjetiska utgåvan.

  • Creative Headset HS-390: ? ge dina lagkamrater kommandon med hjälp av det HS-390 headset från Creative Labs som inkluderats i den Europeiska samlarutgåvan.

Skicka en rättelse