Electronic Arts går samman med andra storföretag för att stödja folks rättighet att gifta sig med vem man vill.

Det är inte helt vanligt att storföretag ger sig in i politiska diskussioner, och det är naturligtvis helt förståeligt. Man vill arbeta på att tjäna pengar och inte lägga resurser på att rätta till diverse klavertramp. När det kommer till rättigheten att gifta sig med vem man vill, då är det dock andra ljud i skällan.

#Electronic Arts har tillsammans med bland annat Ebay gått ihop och gett sig stöd till att krossa vad som kallas Defense of Marriage Act (DOMA), vilken inte direkt är särskilt snäll mot homosexuella par där ute. Storföretagen kämpar under något som kallas för "Respect for Marriage Act".

Det var väl fint gjort?

Nu är det iofs en myt att guldfiskar har dåligt minne.. 30/01 ...tro fan man känner sig buttfucked efter att ha köpt deras spel :( 30/01 Ja skönt att folk inte har ett minne som en guldfisk, eller hur? En naturlig reaktion mot ett företag som utnämndes sämsta bolag 2012. 30/01 haha håller med. folk verkar inte förstå att det är bra även om de vill ha pengar. 30/01 Realism != cynism Något som de mer rosa* av oss här i världen har bestämt sig att inte förstå. *naiv socialist 30/01 Om nu EA är ett sådant skitföretag och nästintill alla deras spel "suger" hur kommer det sig då att de fortfarande är uppe som en av de större företagen? Ni kanske skulle öppna ögonen och se fakta istället för att sitta i eran källare dag ut och dag in... 30/01 Serkish: Fast, länder som är mer konservativa och troende har sämre syn på homosexuella. Tittar man på konservativa partier i Europa som i sina partiprogram vilar på en kristen grund så har även de sämre syn på homosexuella. Men visst, bara för att man... 30/01 Hahaha, religion har makt? Nå inte i väst världen iallafall, andra länder kanske som är utanför västen. Sen att kristna hatar bögar är nog en stor myth som icke troende vill smuts kasta kristna. Rätt trött på sånt barnsliga snack. Ateister har problem,... 30/01 Gäsp... Fattades bara att nån skulle komma med religionskortet. Jag är kristen och jag hatar inte bögar även om det står i bibeln att bögar är avskyvärda. Vadå makt förresten? Det är snarare ateismen som har den stora makten i samhället. Att vara religi... 30/01 Det gör extrem skillnad, kolla på den sista stora vita religösa nationen i världen u.s.a, även vissa av deras stater har behövt vika sig för vad som är rätt 29/01
Skicka en rättelse