Electronic Arts och Maxis tycker du ska köpa deluxe-utgåvan av SimCity.

Nästa installation i #SimCity-serien släpps inom en nåbar framtid (5 Mars). Vi delade förra veckan ut nycklar till den beta som gick av till stapeln och det var oerhört populärt bland er besökare. I fredags kunde vi dessutom rapportera att spelet får ett läge för färgblinda.

Färgblind eller ej, nu har vi fått ytterligare information om spelet. Den här gången gäller det deluxe-utgåvan, som man kan bokas exklusivt på #Electronic Arts nedladdningstjänst Origin. Med detta lilla paket får vi kända europeiska landmärken, som till exempel Brandenburger Tor och Big Ben.

En trailer för kalaset finns att skåda nedan.

Som sagt var det förut man kunde göra det ^^ Jag och en polare skulle förboka det, för mig funkade det och ett par dagar när han skulle så funkade det bara med en. 30/01 Det fungerade inte för mig :(. Nu köpte spelet jag därifrån i alla fall (med 25% voucher). Tack för tipset Bojkott! 30/01 Man kunde kombinera pre-order voucher och vanliga 20% voucher förut. 30/01 266kr gick det på. Finns en 25% kod för förbokningar. Visserligen bara 5% skillnad men i alla fall :) Sen kan både priset och dollarn har ändrats sen dess. Tror jag även att jag kan ha använt några GMG credits som jag hade sen innan också. Men som sagt,... 30/01 Låter som en bra deal, men har de höjt priset på GMG sedan du skrev detta? När jag går in på GMG, väljer SimCity Limited Edition, går till basket, använder vouchern från förstasidan, då blir min total $56.88 vilket är ca 360kr. Jag får $10 i GMG Credit... 30/01 Du ska nog se att svårighetsgraden var sänkt markant just för betan. Den var nämligen så brutalt enkel att det omöjligt kan vara den tänka svårighetsgraden... hoppas jag. 30/01 Blir nog en flopp ungefär som simcity societies 30/01 Jag är så nyfiken på exakt vad det är som simuleras och varför det kräver sådan monsterprestanda att vi måste köra mycket av denna data i deras molnservrar, speciellt om vi jämför med tidigare spel. Jag menar simuleringen är väl till för att få allting... 30/01 Jag vet inte igentligen vilka som har testat denna beta och vilka som inte har. Måste dock påpeka att dom förklarade att man endast fick spela en timme eftersom dom ville stresstesta servrarna med många nya städer/inloggningar osv. Servrarna gick också... 30/01 Dock så tror jag att du fortfarande behöver simulera hela spelvärlden du sitter i och inte bara de små kartorna. Så kort sagt har du lika stora kartor att simulera nu som du hade i föregående spel. Sen så ska den även synkronisera mellan spelare. 30/01
Skicka en rättelse