Nästa tillägg bjuder på nygammalt i form av luftkrig och klassiskt fånga flaggan-spelande. Det du! Och njut även av dropships och dirt bikes och sånt gött.

I mars släpps sista tillkännagivna dlc:t till #Battlefield 3, End Game, och för dig som kan ditt Battlefield kanske nygamla nymodigheter få dig att tagga till ordentligt. Spellägena Air Superiority och Capture The Flag återvänder, samt att du kommer kunna leka med såkallade dropships och snabba dirt bikes.

Det är borta på officiella Premium-sidan som godbitarna dykt upp. Hur som haver är det gott för alla flygplansälskare där ute, något som kanske bäst symboliseras med filmen nedan.

Var skrevs det middag i 2 timmar? Det skrev att middagen kostar 100-300kr timmen, sen frågades var man äter trerätters för 200kr (Krua Thai i Malmö! :D), dvs man kan gissa han tar priset som ligger mitt emellan 100-300 vilket är 200 kr, dvs en timme? 30/01 Får se om jag köper det. Tröttnade på BF 3 kort efter Back to Karkand. Köper jag det så köper jag även Armored Warfare, men det är tveksamt om det blir något köp överhuvudtaget. Håller med dig. Men tyvärr så spelar ju alla på experience serverar. Egentl... 30/01 Jo, om man ska ha kills med minor eller claymores så blir folk sittandes istället för att göra det dom ska. Inget jag direkt sitter och hittar på då tom en del av dem personer jag spelar med gör det. Har tom frågat random personer varför dom inte tex... 30/01 Dålig ursäkt från en dålig spelare snarare, sitter de och campar för att låsa upp nya vapen? Det kommer man ju inte speciellt långt på:P Är ju inte heller så att man genast blir OP av ett nyare vapen, de ger bara lite variation i spelet. Det som var trå... 30/01 Det som fick mig att sluta spela BF3 var close quarters. Installerar det varje gång ny DLC kommer och lyckas väl spela en sådär 20-30 min innan det blir avinstallation igen. Men den största anledningen till att jag blir less på BF3 har egentligen inte... 30/01 Seriöst du verkar ju inte fatta något? LÄS INLÄGGEN FFS. 30/01 Air superiority låter förbaskat trist, men capture the flag är varmt välkommet! 30/01 Jobbar du övertid gratis ???? 30/01 Absolut . jag har iaf haft skitkul med bf3. Och man undrar lite då och då varför man inte spelar något ut av det ., Men det ska hinnas och som vanligt slutar det med en runda Lol -_- 30/01 Säger det som jag alltid gör numera i BF3 sammanhang! Blåa färgen gör att banor som paradisen Sharqi och Wake blir tråkiga och får mig att stänga av. Att AC130 går på räls och man spawnar i luften när man gör ett paradrop förstör verkligen hela känslan... 30/01
Skicka en rättelse