Ninja Theory är naturligtvis väldigt glada över att DMC: Devil May Cry fick bra betyg. Och nu har de släppt en ny trailer. Så glada är de.

Kerstin Alex gillade #DmC: Devil May Cry såpass mycket att hon delade ut fyra "FZ" i sin recension av spelet. Men FZ var inte ensam om att gilla spelet, och detta gillade #Ninja Theory såpass mycket att de släppt en ny trailer.

Spelet finns ute till PC, Playstation 3 och Xbox 360 nu. Har du köpt det?

@Natrium: funkar lika bra med PS3 kontroll på PC med Xbox360 emulering - montionjoy är ett fantastiskt gratis verktyg. 02/02 jag skulle rekommendera alla som har tillräkligt med pc kraft att köra det på PC, superior version till 100% bah slanga i en 360 dosa och njut. 31/01 Jo, nu när du väl säger det så. Hittade nyheten (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20130127/dmc-devil-may-cry-bast-pa-pc), och då är ju saken rätt klar. 31/01 DMC 4, lätt, 5an har gått och blivit gay, nej, att skriva så vore ett hån mot folk som är gay, grått och trist, värdelöst helt enkelt Lade ärligt en helg på att försöka finna samma glädje som DMC4 hade, men NEJ, gick inte, blev bara förbannad DMCrap! 31/01 Skulle jag göra ett spel, kritiker säger spelet är bra och det säljer bra också så skulle jag vara väldigt glad. Konstigt? 31/01 Fruktansvärt bra reboot! Var oerhört skeptisk fram till releasen, med tanke på hur bra DMC3 varit. Fast ärligt talat, jag vågar t.om placera detta över DMC3. (DMC3 idag anser jag inte vara så himla bra som det var då. Det är mestadels nostalgi för mig.... 31/01 Jag är väl den lilla mängden som inte gillade DmC för fem öre. Tycker det var var flera trappor ner ifrån DMC4 och specielt DMC3. Men smaken är som baken antar jag :). 30/01 Var det inte så att dom hade gjort någon jämnförelse som FZ postade häromdagen där dom konstaterade att PC gav mest upplevelse, just pågrund av 1080p upplösningen jämnfört med 720p på konsollerna? Rätta mig gärna om jag har fel. 30/01 Grymt var det, hoppas han behåller sitt vita hår bara. 30/01 Vad spelar ni det på för enhet? Är rätt sugen, men inte helt hundra på att det kan stå emot övriga spel på min lista. 30/01
Skicka en rättelse