En del blev tämligen irriterade över att Dead Space 3 kommer innehålla mikrotransaktioner. Nu har vi fått en prislista.

Förra veckan rapporterade vi om att #Dead Space 3 kommer innehålla mikrotransaktioner. Något som bäddade för en viss irritation bland kommentarerna.

Vi uppmanar alla att andas, för nu har vi via Playstationbloggen fått tag på en lista med priser på de olika sakerna man kan köpa.

Bot Capacity Upgrade $4.99
Bot Personality Pack $4.99
First Contact Pack Free
Marauder Pack $4.99
Sharpshooter Pack $4.99
Tundra Recon Pack $4.99
Witness the Truth Pack $4.99
Bot Accelerator $4.99
Epic Weapon & Resource Pack $2.99
Online Pass $9.99
Ultra Weapon & Resource Pack $1.99
Resource Pack $0.99

#Dead Space 3 utvecklas av #Visceral Games och det släpps den 8 Februari till PC, Playstation 3 och Xbox 360.

Ush vad obehagligt :P Vill inte vill inte :P 04/02 Ska spela spelet, men tänker inte köpa det. så enkelt är sånthär beteende från spelutvecklare löst. dom ska inte ens ha tankar på att göra såhär utan att straffas genom att få 0kr. 04/02 Denna får inte missas. http://www.gametrailers.com/videos/5a5inj/annoyed-gamer-scary-business 03/02 Scary Business (http://www.gametrailers.com/videos/5a5inj/annoyed-gamer-scary-business), denne man har jobbat inom industrin, han vet hur den funkar. Håller med till fullo, det är verkligen en skrämmande affärsmodell. Så det är alltså de som är 20-21... 02/02 Vet inte vad jag ska tycka om det här. Gillar verkligen DS 1 & 2 men det börjar lukta surt nu. Känns som att det här är ett experiment. Om det funkar och folk öser på med mikroköp så är det bara logiskt att det kommer mer samt i större skala i framtida... 01/02 Ja, än så länge får man välja! Men det folk är oroliga över är att snart måste betala mer utan chansen att välja. Det går mot den trenden och det kommer bli värre. Som en annan skrev: "Complete this chapter for $14.99" 31/01 SNÄLLA STÖD INTE DET HÄR! 31/01 "Buhu, mjölka, bojkott, EA är djävulen, DLC suger, Gears of Space" Zzz... Är väl upp till var och en själv om man vill använda sig utav mikrotransaktioner eller inte. Ska det verkligen vara så svårt för vissa? 31/01 Det är inte upp till företaget, utan dig och resten av alla spelare att bestämma. Inget företag skulle göra det om det innebar dom förlorade pengar på det. Själv vill jag ha bort all skit-DLC och köper aldrig sånt (även om pengarna inte är problemet),... 31/01 De glömde monster pack, betala extra för fler monster :p 31/01
Skicka en rättelse