SAM – Swedish Army Mod har dykt upp i en ny variant. Givakt, lediga, vänster höger om och så vidare.

För sisådär tre år sedan rapporterade vi om SAM-modifikationen (Swedish Army Mod) till #Arma II, och nu har en uppdatering dykt upp. Det benämns fortfarande som en beta, om än som en publik sådan där alla kan ta sig an våra trevliga grönkläder och få för sig att de är soldater. Modden kräver Combined Operations, samt lite andra förträffliga filer som du smidigt finner via officiella sajten.

För någon vecka sedan lirade SSG-gänget lite PvP, något som filmades och som enkelt beskådas nedan.

YOLO!

Gänget kommer inte lägga till mer nytt material, men kommer tillse att buggar och andra kryp städas undan. De är synnerligen fokuserade på det inte allt för avlägsna släppet av #Arma III, så med lite tur kan du i framtiden springa omkring och veva vilt omkring dig med en riktigt högupplöst KLAS.

Tack till Carlbark för detta #nyhetstips!
www.twitch.tv/myrmeldjyr livestream från pågående söndagsop där vi spelar med SAM enheterna. Det spelas från en av våra Stf.C så man får även lite radioprat och konvojhets i Rg31or! Enjoy! 10/02 @Carlbark, kan inget annat än att hålla med. DayZ må vara bra för vad det är men det är inte det som Arma 2 är skapt till att vara. Håller helt med att det ska bli skönt att slippa "Men vadå Arma 2? DayZ menar du väl?"... Kort och gott till folk som spe... 01/02 @Hammond än en gång så är smaken som baken! Är stormförtjust i Zombies och speciellt idéen med DayZ. Tycker dock att A2 ska spelas på stor skala i lite små MÖP:ig stil med ordentlig organisation och lite korrekt radiotjatter. Vill man ha det så måste... 01/02 Är inte det DayZ? :-) 01/02 Jag kan hålla med om att SAM är mycket bra när det gäller texturer... animationer och annat sånt... men jag ser mer på helheten... dock så är det intressant att SAM inriktar sig mer på Arma 3 och kunna dra över SAM direkt 31/01 Smaken är som baken :) SAM är mer inriktad på alla ACE2 funktioner, Buddy Reload till GRG osv medans SFP är fler enheter, massa fordon. Dock tycker jag inte att SFP håller kvalitén så som SAM gör med texturer osv. Men som sagt smaken är som baken. Jag... 31/01 AK4:n stoppar allt från småkryp till PBV:er.. Det gör fan inte AK5. Jag och polaren fällde ett träd i lumpen när vi tränade strid i skog. Lediga. 31/01 Tycker Anrops Swe mod är mycket bättre. 31/01 Haha Carlbark :P Kul att det är mitt uppdrag ^^ 31/01 Youtube som är så kasst nuförtiden... Kan inte titta på en video i mer än 3 sekunder innan den ska buffra i ca 10 sek för att se ytterligare 3 sekunders video... <.< Btw, tror det heter högervänsterom =) 31/01
Skicka en rättelse