Legenderna bakom Enemy Territory-succén och Brink-floppen har släppt in sitt nya spel i en färsk testfas. Se filmbevis om du inte tror oss.

#Splash Damage har gjort en hel del gott med åren, vad sägs om Enemy Territory-titlarna, men sist var de ute på ordentligt med hal is i och med #Brink. Deras kommande titel, #Dirty Bomb, har nu tagit sig in i stängd alpha som är upplåsbar för alla mot att de går med i deras "founders club". Du gissade rätt, de vill ha dina surt förvärvade slantar. Innan du bestämmer dig åt endera håll rekommenderas filmen nedan. Det pratas om balansering, spelglädje och annat som roligt att lyssna på.

Beskåda förköpssajten och fundera om det är något för dig.

Som gammal ET spelare så håller jag tummarna (stenhårt) för att det lyckas bättre än vad Brink gjorde. Har lite svårt att se varför folk skriker "CoD Klon", tycker inte att det verkar speciellt likt alls, ger tom. lite ET vibbar. 01/02 Håller med fullständigt. Roligaste FPS:et jag lirat var 1.3 beta av Day of Defeat. Där var det som oftast 1 kula = död, för klenare vapen som pistoler gällde det iaf för headshots. 31/01 Varför hör man nästan aldrig att spelutvecklare minskar hälsan istället för att öka clipsize? Att minska hälsan vore ju mer realistiskt. 31/01 Njaäee. en i mängden bara ..... 31/01 Får direkt känslan av att dem vill att det ska sälja som smör till konsoler också, då det ser ut som ett standard spray and pray CoD spel än ett där det faktiskt krävs bra aim och vapenhantering, som inte riktigt går att kontrollera lika bra med en hand... 31/01 Som cod med snygga färger och de små kartorna. Nej tack jag har cod och detta är inte bättre. Bara run and spray ett typiskt fjortis spel. Så besudlar inte datorn med detta crap. Men lite cred ska de ha för att analyserat spelet och tex flyttat spawn... 31/01 Vilket skräp, kommer floppa lika hårt som Brink om dom inte ändrar titeln till Call of Duty: Dirty Bomb Echo var väl det enda positiva. 31/01 Missade iron sights f'o'rst med, kolla igen finns med. Ser okej ut dock ser spelutrymmet v'a'lldigt litet ut. 31/01 Kollat in gameplay videos: känns verkligen som att man spelar Brink med nya skins och lite "inspiration" från CoD och CS. Synd: splash damage är väldigt kompetenta på det tekniska men när det gäller spelmekanik så är de hopplösa. De behöver någon sorts... 31/01 echo verkar ju iaf jävligt nice, annars ser spelet otroligt cod/generic ut och jag såg inga aim-downs/ironsights och det känns lite väl för oldschool för min del. Kanske blir bra ändå, vi får se. 31/01
Skicka en rättelse