EA-chefen Frank Gibeau bekräftar ett nytt Battlefield släpps nästa år - är det Battlefield 4 han menar eller kanske ett nytt Bad Company?

När EA höll en telefonkonferens för sina investerare berättade EA Labels-chefen Frank Gibeau att en ny Battlefield-titel ska släppas under nästa år. Eftersom han inte nämner #Battlefield 4, som många har antagit ska släppas i höst, har en viss förvirring uppstått. Kan det vara ett nytt Bad Company på gång?

Han poängterar dock att de för närvarande inte annonserar årliga släpp för varumärket men med Medal of Honor i malpåse är Battlefield också deras enda chans att konkurrera med Call of Duty, som släppts årligen sedan förra årtiondet.

EA väljer att inte kommentera spekulationerna gällande denna titel.

Tack till Tokide för detta #nyhetstips!
Får se om skiten är optimerad till pc den här gången eller om flera tusen Nvidia användare kommer uppleva krascher var 5e minut som med 3an. 02/02 Ett Battlefield med ranking system som gör det svårare att komma till högre rank och därmed samarbetet blir mycket mer viktigare och inga upplåsningar, ha de vapenen som t ex marines har och mer verklighetstrogen vapen t ex rekyl, och tyngden av vapnet... 31/01 Jag vill se både ett nytt BF1942 och BF2142. 31/01 För mig slutade battlefield att svara efter 5-20 min, oftast i samband med att man blev dödad.. Lite besvärande att bli knivad och disconnected som följd............... Jag har ett Asus 580 gtx DirectCu II.. vilket är överklockat hela 10 MHz från fabrik... 31/01 Meanwhile, BF3 gav mig migrän igår. Ett nyinstallerat Battlefield 3 är som en chokladask, man vet aldrig om eller vad man får för buggar. Igår installerades Windows på nytt & denna gången fick jag en spännande blandning: Ljudbuggar, ljudet försvann &... 31/01 Ett Bad Company med hollywood-action och skön humor igen hade jag inte tackat nej till, gärna med 64 spelare! Skulle vilja se dynamisk väder och dag-o-natt-cykel också! Skulle ge en riktigt grym variation på banorna om det ibland var t.ex natt och ösreg... 31/01 Battlefield 4. 31/01 Fast om det hade varit vad folk vill ha så hade MAG varit populärt. Det är klart att det finns de som gillar spela stora kartor i lag men inte så många som vill vara Rambo och äga andra. Därför tror jag inte man kan förvänta en BF2 typ av titel idag för... 31/01 om ni gillar gamla Battlfield känslan så rekommenderar jag Ravaged från 2 dawn game. grymt hålig game play i post apokalyptisk värd 31/01 Hoppas att dom gör det balanserat nu ilf för bf3 var m416,m16 och aek för op. 31/01
Skicka en rättelse