Gårdagens läckta trailer från Osiris gjorde många glada, men glädjen blir kortvarig: Ubisoft berättar att Osiris-projektet är nedlagt.

Under gårdagen visade vi en trailer från Osiris, ett spel som av allt att döma utspelades i gamla Egypten. Många FZ-läsare tyckte att spelet såg intressant ut. Nu visar det sig tyvärr att projektet är nedlagt. #Ubisoft berättar:

– Innehållet i fråga är från ett Ubisoft-projekt som vi valde att inte gå vidare med.

Den som hoppades på ett vackert äventyr bland pyramider och sandstormar får fortsätta vänta.

Det har tidigare ryktats om att #Assassin's Creed III skulle utspela sig i Egypten. Som bekant blev det inte så, men kanske gör serien i framtiden ett besök i ökenlandskapet?

Nästa Assassin's Creed kommer säkert utspela sigi Egypten, det var därför som de skippade detta. 01/02 Varför inte tvinga nya användare att gradera vissa spel som Half-Life 2, Medal of Honor Warfighter och Journey så att bara användare med någorlunda god smak får skriva? :) 31/01 Såg intressant ut, men kanske conceptet inte höll i slutändan och då dumpar man det och kommer på något bättre(oftast), kanske inte i detta fall, men får väl se vad som dyker upp ! =) 31/01 Ja fy Farao 31/01 Det är ju öken 31/01 Trist att det inte blir av, såg ut som en spännande och ytterst lite använd miljö. oft. varför inte lägga in lite frågor riktade till svenskar och på svenska, som komplement till captchan. 31/01 Det är ju ubisoft man kan inte förvänta sig för mycket av dem :) 31/01 Fast att byta ip-adresser är ju inte så svårt, kör man via Tor eller liknande så kan i stort sett varje sidhämtning ha olika adresser. Sen sitter det nog en bunt asiater i något riktigt låglöneland och spammar detta dagarna i ända, de kan skapa nya hotm... 31/01 Om man slängt in en miljon för att ta fram ett koncept med en prototyp och trailer men inser att man måste slänga in en miljon till för att få det färdigt att säljas men tvivlar på att man tjänar in pengarna i slutändan, då är det väl bättre att ta smäl... 31/01 okej så vänta nu lite? man gör en trailer när vart denna gjord? sedan lite koncept bilder sen slutar man göra spelet? är inte det LITE pantat? att slänga in pengar i ett projekt och sen ej avsluta det? för jag får inte ihopa mattematiken här inte. 31/01
Skicka en rättelse