Innan sommaren är slut kommer Gearbox Aliens-spel förstärkas med fyra dlc-paket.

Innan sommaren är slut kommer #Aliens: Colonial Marines förstärkas med fyra dlc-paket. På Green Man Gaming kan du just nu förköpa en säsongsbiljett för ca 200 kronor. Och denna kommer med en beskrivning:

"Sugen på mer Aliens: Colonial Marines? Köp season pass för att få tillgång till fyra dlc-paket med 33 procents rabatt. Allt innehåll är planerat att släppas från mars till slutet av sommaren 2013. Säsongsbiljetten ger dig tillgång till kampanjinnehåll, fler multiplayer-kartor, nya spellägen och ännu mer."

Konceptet låter inte alls olikt det som Borderlands-spelen – också från #Gearbox använder sig av. Vi hoppas på att Aliens-paketen blir minst lika välfyllda, och då också lika uppskattade.

Aliens: Colonial Marines släpps 12 februari till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Innan sista mars ska det också släppas till Wii U.

"There are no bugs, just undocumented features." 01/02 Snart byter buggar namn till features och vi får betala för valmöjligheten att spela utan dessa features. 31/01 Javisst är det förbannat tråkigt. För övrigt så uppdaterades mitt favvospel Chivalry alldeles nyss: 13 new maps, 5 new weapons, 2 new game modes +lite buggfixar o annat mys. Kostnad? Kostnad? nejdå, det var en gratis update, hade EA/Ubi/Sega haft spelet... 31/01 Samma här, ångrar inte alls att jag köpte Broodwar för samma pris som ett spel. Ett annat exempel på en expansion som var värd pengarna är Zero Hour, så gör man tillägg som ger valuta för pengarna. 31/01 "Sugen på mer Aliens: Colonial Marines?..." Hur ska jag kunna vara sugen på MER av det? Släpp spelet någon gång och fråga mig sen. Snacka om att gå händelserna i förväg med DLC. 31/01 Pass! Jag är sugen på att starta en namninsamling för att övertyga utvecklare/utgivare om att ta tillbaks expansion packs. Ni vet, något som är värt att lägga pengar på. Betalar med nöje 200-300 spänn för en bra expansion. 31/01 Gearbox är faktiskt ganska duktiga på att göra bra DLC, tycker jag. 31/01 Ja snart får man väll betala för patchar också :) Förr fick man köpa expansioner till spel men nu är det nästan bara dlc's. Om quake släpptes idag på Youtube belyser problemet bra 31/01 Mitt största problem med dlc är att jag oftast kör igenom ett spel och sedan är det bra, jag orkar inte sätta mig in i spelet igen för en timmes dlc ett halvår efter jag klarat spelet. Då tycker jag det är bättre att köra expansioner med mer innehåll... 31/01 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuh med tanke på senaste trailern o gameplay man har tittat på så lär detta floppa hårt? ska dlc kompensera lite? Gillar detta forum mer o mer nu, verkar vara ett stort hat mot dom som försöker mjölka till förbannelse, och som släpper... 31/01
Skicka en rättelse