Slutspelet är nära och Electronic Arts har släppt en ny trailer för det.

Idag kunde vi rapportera om att Frank Gibeau på #Electronic Arts pratat om att ett nytt spel i #Battlefield-serien kommer nästa år. Inte lång tid efteråt började det prassla till i tipskorgen om en ny trailer. Dock för det nedladdningsbara tillägget End Game.

I #Battlefield 3: End Game gör capture the flag åter entré och motorcyklar blir en del av en Battlefield-spelares vardag. Håll hårt i någon ni älskar, för nu blir det åka av i denna nya trailer.

[video=13426]

Tack till Biggles för detta #nyhetstips!
spelat ett par timmar nu och CTF är riktigt kul. Air superiority var riktigt tråkigt dock. 12/03 Någon mer som upplever att Reggen i Frostbite motorn suger? 02/02 Detta blir nog skoj, gillar att leka med quads så lär gilla att leka med crossen också. Det finns ganska många servers som inte kör med expansions, är juh bara att fylla i sök alternativen och bocka ur alla expansions. Server listan visar lätt vilka ser... 01/02 Japp, ser ut som det inte finns någon utväg. Vill man spela BF3 är det att skaffa Premium, eller inget alls. :p Fast det får bli efter man ordnat en ny dator. 01/02 Äh blir fest det här! Bara öppna plånkan och köpa premium då ;) Är väl högst rekomenderat att ha åt minstånde 1 kamrat att spela tillsammans med eftersom spelglädjen ökar markant imo. Aftermath är min favorit, inte så överpackat med astråkiga fordon som... 01/02 nä usch. håller mig till Quake 1-2 max 4an, i dem spelen får man iaf FPS känsla. 01/02 Är ju det bästa FPS spelet enligt mig. jaja smaken är som baken....delad och tur är väl det :) 01/02 Som alltid ser Trailern bra ut. Men spelet är lika dåligt och buggigt för det. 01/02 Det där med motorcyklarna verkar vara en gimmick som de snappat upp av BF-spelare. Att leka Kamikaze-pilot i fordon tycker jag borde vara något som de tog bort möjligheten att göra; det lockar till tramsigt spel. 31/01 Lite mer vapen hade ju inte skadat. Nåt jag saknat länge i BF serien är att man skulle kunna ha valmöjligheter på pistolerna också. Men kanske kommer i 4an. Lite skeptisk till den där SAM humveen, 2 missiler som låser på och faktiskt skjuter ner helin... 31/01
Skicka en rättelse