Sega och Gearbox har släppt en multiplayer-trailer för deras Aliens-spel. Må det väl smaka.

#Sega och #Gearbox Software gör oss redo för kommande #Aliens: Colonial Marines. Tidigare kunde vi läsa om planerade dlc-paket och nu har vi fått en ny trailer.

Trailern tar upp flerspelarläget och vad vi har att se fram emot. Det är dock en relativt svordomsfri liten film, något som det säkert kommer höras mycket av när väl spelet släpps.

#Aliens: Colonial Marines släpps 12 februari till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Någon gång i slutet utav mars ska det även släppas till Wii U.

[video=13420]

Jag tror Singleplayer can bli helt ok, ok att grafiken inte är den bästa, men håller med ändå med vissa att det är rätt stämning i ljussättning i spelet och det är inte egentligen grafiken jag tycker är ful, utan bristen på mocap (motion capture), så... 02/02 Jopp, det är verkligt synd att de är så pass dyra och att de har så kort livslängd, ett grafikkort för 3000kr räcker inte för att maxxa spel så länge, om än prestandan är bra släpps DirectX 11.1 som kortet inte stödjer och vips så måste du köpa ett nytt... 02/02 förstår hur du menar. men de är synd att pc delar är svin dyra mot konsoll tyvärr. annars hade nog pc vart störst. 3000kr för ett hyffsad graik kort är ju liksom helt ny konsoll. som jag tycker är väldigt synd 02/02 Ni som tänker köpa spelet till pc, jag rekommenderar green man gaming. Jag bokade mitt ex där tidigare i veckan. Just nu finns det en 20% rabattkod på startsidan, så då kostar spelet bara 40 dollar, omkring 256kr och man får en Steam nyckel, en riktigt... 01/02 Top 10 Reasons Aliens: CM Will Kick Ass! (http://angryjoeshow.com/2013/01/top-10-aliens-cm-will-kick-ass/)Om det blir som han säger kan det bli riktigt bra. 01/02 Haha, ignorant, stora ord ser jag. Tyvärr tillämpar du det helt fel, men med övning så blir det nog bättre. Jag har läst den nyheten, och att EA drog in mer på PC än på PS3 säger inget, givet att 360 är den konsol där spel generellt säljer bäst, och då... 01/02 Nu är det du som är ignorant.. http://www.sweclockers.com/nyhet/15726-ea-games-drog-in-mer-pengar-pa-pc-an-ps3 01/02 Kanske det är konsolernas fel att spelen ser sämre ut, men det är PC spelarnas fel att de köper så lite spel att de inte ens är värda att få spelen portade i hög upplösning. Sen är det alla gamers fel att gameplay går åt skogen då de konsekvent fortsätt... 01/02 Vi borde inte gnälla över att det ser ut som L4D eftersom det är vad dom har siktat på. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20090105/aliens-ett-left-4-dead-mot-aliens Och jävlar vad länge detta spelet har varit i utveckling. http://www.fz.se/artiklar/nyhe... 01/02 Ser riktigt bra ut, kommer bli fint detta! 01/02
Skicka en rättelse