Massor av nya banor, fler vapen och ett efterlängtat spelläge.

#Chivalry: Medieval Warfare hamnade inte på vår topp 20-lista över förra årets bästa spel men märk väl på min personliga. En oputsat diamant av köttiga närstrider i medeltidsmiljöer vi inte är bortskämda med. Därför är det också glädjande att utvecklaren #Torn Banner Games fortsätter att stödja sin titel och igår släppte de en stor innehållsuppdatering.

[video=13428]

Totalt bjuds det på 13 nya banor, varav tio är tillägnade det nya och väldigt efterlängtade duelleringsläget, samt klassikern capture the flag. Dessutom ser vi fem nya vapen, däribland två stridsgissel, och en alternativ sving (från vänster till höger). Det utlovas även polering och buggfixar på bland annat serverbläddraren.

Jag hade personligen rekommenderat War of the Roses över detta spelet. Jag har testat båda och Roses är mycket bättre, imo. 04/02 Lite negativ feedback här då.. Jag spelade ''Age of Chivalry'' när det bara var en mod till HL2 och det var ganska roligt för vad det var, Riktigt snyggt och stundvis spännande när man kom in i stora slagsmål med fienden. Men nu köpte jag spelet ''Chiva... 02/02 Trailer för uppdateringen: http://youtu.be/L8TroWyTB7s Releasetrailer: http://youtu.be/150hKZHpgLw Detta spel personifierar ett spel man kollar på, men kanske inte spelar, och sen några år senare så inser man precis vad för episka grejer man missat. Så... 01/02 https://www.youtube.com/embed/yvzNyAqXqfI <-- man får köra chivalry med den här i lurarna för att få upp stämningen :) 01/02 De är inte särskilt lika, stridsssytemen är helt olika och Chivalry ger en mycket mer intensiv upplevels där det känns mer naturligt och som Bjosarn säger, förmodligen det bästa spelet att fånga hur det var att fightas på ett någorlunda sätt. 01/02 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/orson_wells_Slow-Clap.gif 01/02 åh fan det var oväntat :D 01/02 Självklart. Dock tycker jag Chivalry bättre kittlar min fantasi om hur det var att slåss under medeltiden. Samt att det känns mer belönande att hugga av kroppsdelar i Chivalry. 01/02 Kan man jämföra med War och för the roses? 01/02 Om det kanske hade varit balanserat så. Men man blir trött av att bli dödad av LMB-spammare när man själv kör MAA och hoppar runt, duckar, och fintar. 01/02
Skicka en rättelse