Om 19 dagar är det den 20 februari. En teaser får oss att tro att det är dagen då Playstation 4 föds.

Den 20 februari kommer #Sony visa något som har med framtiden för Playstation att göra. En teaser berättar att det handlar om Playstation och året 2013. Mer krävs det inte för att rykteskarusellen kring Playstation 4 på nytt tar fart – och det rejält.

Kommer Playstation 4 släppas under 2013? Kommer vi få den första demonstrationen av framtidskonsolen den 20 februari? Det finns en del som talar för det.

Playstation Meeting hålls i New York just den dagen, och Sony kommer sända live. Så sent som för två år sedan presenterades Next Generation Portable (sedermera PS Vita) under samma event. Den här gången är det mycket möjligt att vi får se födseln av ännu en Sony-konsol.

Och avslöjandet kommer i så fall – med största säkerhet – bra mycket tidigare det samma för den argaste konkurrenten: #Microsoft och uppföljaren till Xbox 360.

Tack till HAND5 för detta #nyhetstips!
Själv köpte man 2 ps3:or till, en till en vän och en extra att ha i vardagsrummet, har en gammal fatboy i sovrummet som mediaserver 04/02 Jag chansar på gaikai, om man pausar 0:08 så ser det ut som gaikai loggan iaf. 02/02 Jag har mina förhoppningar på en ny generation utav konsoler detta året då det förhoppningsvis kommer att bringa bättre prestanda till alla dessa konsolportar vi pcanvändare får dras med. Får fortfarande rysningar över vissa spel man köpt till fullpris... 02/02 Vem tror på vad Sony säger nuförtiden? Ni minns väl hur det var när de skulle lansera PS3an. Innan den hade släppts så hade Sony talat om vad den skulle klara av och vad den skulle kunna göra. Det var en himla massa gott gott iallafall. Men sedan när... 02/02 (en vild gissning uppenbarar sig) Nya PSN med gaikai integrering! 01/02 Jag vet inte, känns inte som något stort... Inget hype liksom, tror inte de kommer att visa eller säga något med tanke på vad Sony's chef sa för inte så länge sen, om att de vill vänta o så? Hursomhelst, så verkar det ju möjligt ändå, jag menar, de vet... 01/02 Då kan du få kopiera min Lången-rad: Tampa Bay Lightning - Winnipeg 1 (1.87) Washington Capitals - Philadelphia Flyers 2 (2.55) Djurgårdens IF - Mora IK 1 (1.55) Färjestads BK - HV 71 Över 5 mål (2.30) Linköping - AIK 2 (4.20) Odds - total: 71.40 01/02 Gött, då kan man äntligen börja spela i badkaret! 01/02 Har sagt det till mig själv å mina polare.. Det som kommer ut först av dessa blir köpt av mig. Är så jävla trött på ps3 idag.. Slutade köpa spel till den för flera år sedan. Blir GTA5 det sista spelet man köper? Kommer det till PC så blir det iaf inget... 01/02 Massor av indikationer i teaserna att PS4:an kommer kallas "Playstation Orbis". 01/02
Skicka en rättelse