Skapa invånare och släck bränder med endast ett knapptryck eller bara bygg obegränsat i spelets mest öppna spelläge.

Förra helgen pågick en beta för #SimCity, något som av många mer klassificerades som ett demo, om vi ska vara så fräcka (det är vi!) att vi utgår från vår heta diskussion om betor förra helgen. När huvudspelet släpps kommer du kunna leka i spelets sandlådeläge, där inga begränsningar går att finna så långt ögat når. Med knapptryck kan du släcka bränder, skapa invånare och du har oändligt med resurser och möjligheter att göra vad helst du vill.

I sandlådan finns dock inga achievements-, rankingar eller dylikt. Det passar sig nämligen inte för deras sandlåda, så om du vill tävla mot nära, kära och fullständigt okända får du spela på de andra sätt som finns.

Fett! Då slipper man ladda hem trainers o.dyl. 04/02 svåra med Sim city 4 för mig inte forma stande hur saker och ting funakde i hop. i nya sim city förklara dom det mycket bättre. eller så var jag bara för dom att förstå när ajg vara mindre kan vara det med :P 03/02 Sim City 4 hade inte några olika svårighetsgrader... det kom med expansionen "Rush Hour". Sim City 4 var/är precis lika enkelt tycker jag? Det svåra där är att man aldrig riktigt vet hur man vill forma staden... att tjäna pengar är inga problem. 03/02 Är rätt övertygad om att svårighetsgraden var sänkt i betan. Det var panikenkelt att gå plus - så pass enkelt att man bara medvetet kunde misslyckas - och jag tror inte att svårighetsgraden i guldversionen kommer vara densamma. 03/02 Jo jag läste den, och undrar fortfarande vad skillnaden är? Har spelat betan och det är ju samma sak, enda skillnaden är att man får vänta lite för att få in pengarna, dvs flera sekunders skillnad. Det och katastroferna då, annars är det ju samma skit. 03/02 Att du inte har oändligt med resurser och kan släcka bränder med knapptryck etc.. Läste du inte artikeln eller?? 03/02 Jag har developers beta - men inte provat riktigt. Är det någon skillnad från 1h betan? 03/02 Fast... Betan var ju för att testa serverkapaciteten, inte som ett gigantiskt QA test. 03/02 sims city 02/02 testa "Betan" men var inte så imponerad undra också varför vilka än inställningar jag körde på grafiken så var mitt 6970 på 99% GPU hela tiden. Me like not. :( 02/02
Skicka en rättelse