Lönnmord i drivor när Ubisoft visas upp Sams kommande äventyr, men de utlovar att smygandet trots det är av yttersta vikt.

I augusti släpps #Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist och en ny rulle har dykt upp å VG247:s vägnar där filmchefen för liret talar ut och visar upp flera olika gameplaysekvenser. Fokus i filmisk väg har hamnat på allt vad mord och dråp heter, men David Footman (filmchefen!) lovar att smygandet inte hamnar i skymundan. Gott så!

Man ska ju kunna köra på "perfectionist" mode som de kallar det, och där så ska man inte kunna se igenom väggar och AIn ska vara svårare, bara som jag har hört! och i dessa gameplay videon så spelar de alltid på easy/normal. ja sam är int sam längre MEN... 04/02 Sa han att varje mission skulle gå på tid?? Eler missuppfatta jag helt :crazy: 04/02 Det jag gillar minst, är att dom bytat ut rösten på Sam, ja dom ville ha nån yngre som skulle passa i deras sån dräkt dom har för o spela in gubbens rörelser osv, Men ta den yngre för o göra det men behåll Ironsides röst !!! Och gör ett nytt chaos theor... 04/02 Jag kollade på TheAuzzieGamer när han körde igenom Conviction och tyckte uppdraget när man är i Irak och skjuter på folk från cover beskrev rätt bra vad utvecklare nu för tiden tror att alla vill ha. 04/02 Chaos Theory har den rätta känslan. http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/592/592845/tom-clancys-splinter-cell-chaos-theory-20050302043951285.jpg 04/02 Ja, det är ju inte en uns av känsla från dom första Splinter Cell spelen, där man var en liten tyngre, klumpigare Sam. Man var tvungen att planera mer samt att saker och ting hade återverkan om man klantade sig. Ubi har gett serien Metal Gear Solid 4... 04/02 Stackars Lambert... Ubisoft lyssnar inte ens på honom. 04/02 Lånade Conviction av en polare, spelade halva första uppdraget sen stängde jag av. Det verkade som de totalt hade missuppfattat vad stealth och Splinter Cell ska handla om. 04/02 Jag ogillade inte Conviction, och har haft otroligt mycket kul i Coop i just Conviction. Chaos Theory var fortfarande mitt favoritspel i serien. Herregud vad optimerad mina genomspelningar på banken blev till slut.. Vi får hoppas att det finns någon sor... 04/02 Precis. Jag gillade inte det jag såg. Det luktar fortfarande på tok för mycket Conviction. 04/02
Skicka en rättelse