Även om den officiella linjen fortfarande lyder att #Gears of War är Xbox 360-exklusivt lär inte många ögonbryn höjas när det blir officiellt att det kommer släppas också till pc. Och den dagen kan vara nära - ett filmklipp från vad som sägs vara pc-upplagan slank ut på nätet häromdagen och även om det snabbt försvann hann kvicka fingrar få upp det på bland annat YouTube. Rykten hävdar att filmen kommer visas på E3-mässan i veckan, gissningsvis på tisdag.

Vår man på plats i Los Angeles kommer givetvis hålla koll på såväl #Epics som #Microsofts montrar - lås blicken på vår E3-sajt E3live.se för snabba besked.

11/07 Gears of War till PC bekräftat (http://www.gametrailers.com/player/21473.html?e3i=1). Släpps till julhelgen. 11/07 VARFÖR säger folk att XBOX 360 fick ett slag på käften? Det är inte alls logiskt eftersom Microsoft äger både PC och 360 marknaden, med andra ord, de har bara vunnit mera. Om ett spel säljer bra, får Microsoft och utvecklaren mer pengar, vilket betyder... 10/07 Mahone, det pirrar lite i magen när någon nämner "only on xbox", inte sant? Spelet kommer till PC, detta innebär att man får möjlighet att prova fullversionen gratis :$ innan man kanske bestämmer sig för köp till sitt 360. Jag tror inte att teamet bakom... 10/07 Du ska bara veta vad skönt de känns att ni som bara har en PC kommer få en värdelös port-version :P Dom enda som MS blåser är er, ni har hört så många bra kommentarer om att GoW är underbart också förhandsbokar ni de och får inget mer än ett buggigt spe... 09/07 ahh, det är som så skönt när konsolfreaksen än en gång blir snuvade på konsolexklusiviteten.. gotta love m$ eftersom de lurar sina kunder ännu en gång ;D.. jag tvivlar heller inte på att spelet blir snyggare på pc? nu väntar vi på fable2 och mass effect... 09/07 I princip alla spel som bär "Games for Windows"-loggan skall kunna spelas med en handkontroll från xboxen så det kan ju mycket väl vara pc-versionen som visas upp med några extra banor eller något liknande 09/07 Har inte testat några themepacks till GoW så jag vet inte. Men popupen på xbox är mer oval ju och denna på filmen var mer fyrkantig Det jag vet är att man kan köra Overlord, Halo 2 och Lost Planet på datorn med en xbox 360 kontroll :). Gäller kanske det... 09/07 Du har rätt, ser definitivt inte ut som någon 360-popup. Fast ändras inte utseendet på dessa med themepacks osv? Ser ut som det liras med handkontroll av något slag iofs. 09/07 Ah, PC - så var det ja :P. Bioshock är väl förövrigt bara konsollexklusivt under en viss tid skulle jag kunna tänka mig. 09/07
Skicka en rättelse