Witcher 3: Wild Hunt är officiellt. "Det är avslutningen på trilogin så det är mycket, mycket viktigt för oss", berättar CD Projekt.

Så är #Witcher 3 äntligen avtäckt. Med undertiteln Wild Hunt kommer allas vår Geralt den här gången utforska en stor, öppen värld.

– Alla gillar open world-spel. Vi bör gå den här vägen, berättar #CD Projekt för Game Informer i filmen du ser undertill, där du också får se några artwork-bilder.

Spelet kommer också ta ett steg bort från politiken och vara mer personlig; handla mer om vad Geralt vill. Eftersom detta är finalen av trilogin understryker den polska utvecklaren att detta är "mycket, mycket viktigt" och säger också att det är viktigt för dem att vara oberoende från stora utgivare.

– De enda vi ska lyssna på är spelarna.

Enligt läsarna av digitala utgåvan av Game Informers marsnummer (via VG247) ska världen vara 20 procent större än #Skyrims. Att rida tvärs över den ska ta upp till 40 minuter. Den här gången ska spelet inte vara indelat i kapitel utan Geralt kommer, i likhet med böckerna, resa runt i världen och dräpa mytiska monster och lösa mysterium.

Inga format nämns, men artikeln beskriver titeln som ett next-gen-rollspel. Vi kan antagligen räkna kallt med spelet till kraftfulla datorer och åtminstone till nästa Xbox. Kanske till och med till Playstation 4? Vi håller er underrättade.

Skicka en rättelse