Pressa såväl din mobila apparat som din elitburk till bristningsgränsen med FutureMarks nya testprogram.

För sisådär två månader sedan visade #FutureMark upp sin nästa variant av hårdvarumördaren 3DMarks. Nu, två månader senare, har den riktiga varianten släppts och med det kan du utmana andras burkar på prestandadueller. Tre olika tester ingår där Ice Storm är byggd för att kunna testas på många format (Windows, Windows RT, iOS, Android) medan Cloudgate nyttjas för att prova slöare datorer och Fire Strike är till för att testa de tüngaste burkarna på vår sida Vintergatan.

Mest intressant ur ett lite vidare perspektiv torde ändå Ice Storm vara med tanke på möjligheten att jämföra mellan olika mobila format och sådant trevligt. Nåväl, beskåda släpprullen här och om du inte vill ha gratisvarianten utan den avancerade sådana (för att få tag i Fire Strike Extreme) finner du det till 25 procent sänkt pris via Steam.

konsol kidds är ett sätt att påpeka dem som enbart sitter med konsol. 06/02 Näää...det är nog bara tack vare PC kidds... ;) Vad får dig att tro att det är bara "kidds" som har konsoler? 06/02 text Det är tack vare konsoler som spelande innanför hemmets 4 väggar blev populärt en gång i tiden (70-talet). Datorer kostade på den tiden multum och användes knappt till spelande. Utan det var billiga såkallade tv-spel som banade vägen. Så frågan är... 05/02 Ja och dom siffrorna är från 3 år efter release, när Crysis släpptes sålde det extremt dåligt i förhållande till utvecklingskostnad och det tog lång tid innan det gick plus överhuvudtaget. I USA sålde Crysis 87,000 kopior första månaden, långt ifrån vad... 05/02 På sätt och vis ja ("konsol kidds" var dock det barnsligaste jag hört på länge), om vi hade haft en hypotetisk spelmarknad som hade varit ca 50% av vad den är idag i tillägg till att endast några få procent av dessa sitter på en high-enddator. Tror du... 05/02 Det stämmer INTE, från wiki: "By May 2010 the game has sold over 3 million units (and its standalone expansion about 1.5 million units)[41] making it one of the best selling PC games of all time." Grafikhypen sålde både spel och grafikkort i stora mängd... 05/02 så du vill alltså mena på ett hela den ekonomiska balansen ligger helt tack vare konsol kidds? 05/02 Nu är det ju inte direkt säkert att vi hade kommit så mycket längre utan konsoler heller då eftersom utvecklingskostnaderna ökar ju mer avancerat (grafikmässigt) spelen är så hade väldigt få vågat satsa, då det hade funnits en mycket mindre krets spelar... 05/02 tänk vilka spel vi hade haft om inte konsolerna hade hållit tebax allt. 05/02 sist ja körde hade jag typ en P4 3.06ghzare, typ 1024-2048mb ram...troligen ett ATi X1900 eller om det var ett X800 05/02
Skicka en rättelse