15 dagar kvar till Playstation meeting och Sony tycker du borde vara den första att veta.

– Be the first one to know, lyder texten ovanför den lilla rutan där man kan fylla i sin mailadress. Det kan naturligtvis röra sig om i stort sett vad som helst, men alla rykten kring att #Sony kommer visa upp Playstation 4 den 20 februari får mig att tänka på just detta.

Innan vi förlorar oss i alla förväntningar bör det tilläggas att mycket av informationen vi har fått är rykten och spekulationer. Kanske visar de bara upp en ny version av Playstation Vita och då vill ingen på redaktionen ha fekalier i sina brevlådor. Vi har varnat er.

Och nu kan vi spekulera kring Playstation 4 igen. Vad tror ni? Är det nästa generations konsol från #Sony vi kommer att få se? Och vilka spel vill ni samtidigt se presenterade i välregisserade trailers?

Det blir troligtvis "Playstation Orbis" och "XBOX", inte PS4 eller XBOX720. 06/02 Det trodde jag alla visste redan. Sony och Microsoft har gått ihop för att krossa Nintendo. Så det kommer bara en konsoll, antingen heter den Xstation eller Playbox, man har bara inte enats om detta än. PS 4 eller X720 låter ju bara löjligt, precis som... 06/02 Satte igång och började spela KillZone 3 igår, grafiken är riktigt bra, så det handlar nog om vilka spel man tittar på. 06/02 Då har de ju lyckats bygga hypen, marknadsföring och PR. 06/02 Helt klart det som skulle locka mig utan tvekan är exklusiva spelen till ps/xbox inget annat tilltalar mig för det andra kan jag endå göra med en dator du kan koppa handkontroll om du känner för det inte lika bekvämt med mus och tangentbord som att ligg... 06/02 När man väl har tiden och ingen annan i hushållet har lekt Nazityskland och annekterat soffan, då är det rätt skönt att slänga upp fötterna på soffbordet samtidigt som man spelar något exklusivt spel. Annars har jag blivit lite mer av en pc-spelare det... 06/02 Hoppas det är PS4. PS3an är grym men grafiken börjar se lite gammal ut: ttp://www.youtube.com/watch?v=_a6lxiB1b_I&feature=youtube_gdata_player 06/02 Spelar mindre roll vad Hirai säger i och med att han inte är en del av Playstation-avdelningen längre. 06/02 Det är ju sant givetvis. jag känner ju själv hypen och det fastän jag ogillar konsoler :D kanske mest beror på vi kmr få ny grafik och bättre portiningar? :D haha i dunno men det som är hela grejjen är ju att spelföretagen har knappt gjort Någonting ige... 06/02 Playstation Orbis... Hoppas det blir många bra spel framöver. 05/02
Skicka en rättelse