Dead Space 3 har ännu inte släppts men det hindrar inte Visceral från att tillkännage dlc-paketet Awakening.

I mars kommer #Dead Space 3 förlängas och – förhoppningsvis – förstärkas med dlc-paketet Awakening. Och #Visceral Games är övertygade om att det kommer sätta djupa spår.

– Spelarna kommer uppleva seriens mörkaste kapitel när striderna mot necromorpherna blir mer skrämmande och horribla än någonsin tidigare.

Något exakt releasedatum är inte satt men någon gång i mars släpps Awakening till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Priset lär landa på drygt 60 kronor.

Press any button to start: Sorry you don´t have the necessary DLC to continue... 06/02 Spelarna kommer uppleva seriens mörkaste kapitel när striderna mot necromorpherna blir mer skrämmande och horribla än någonsin tidigare. Hahah eller hur, framförallt när man redan spelat igenom det, och det var ju svårt "inte", och skrämmande var det... 06/02 Haha nej da där har du helt fel! Dom menar så hära: Vi har gjort ett spel och sen så ska vi släppa ett Action dlc till men vi säger att den är skräck så vi får mera kunder!. 06/02 Singleplayer känns som i de tidigare spelen, har inte kännt av några tvång att köpa nåt... Vet inte vilket Dead Space du tänkt och spela men i DS3 har vapnen olika ammo och den tar slut väldigt fort på högre svårighetsgrader! ;) 06/02 Rofl, jag ska nog inte besvara detta för mycket, då det kommer nog aldrig komma någon vart! Ska bara säga att du är fri att tycka och tänka vad du vill, men du får vara beredd på att det finns människor, precis som du, som kommer att tycka något kring... 06/02 Det där med dead space 3 fick jag ju mig förklarat med och jag var inte ens dryg mot den killen som snackade ds3 som du får för dig så lägg ner skitsnacket, jag sa endast jag tycker det var ett trist spel jag gav mig inte på vad han tyckte om det. Och... 06/02 buadaniel och LentoMan kom endast med deras egna åsikter som du uppenbarligen hoppade på direkt! Det var mer att jag syftade på dina två inlägg där du beskrev hur A ) Dead Space "inte ens är läskigt" och B ) Hur Doom 3 var så fruktansvärt förutsägbart,... 06/02 Watch out, vi har en dryg jävel här. Jag kom endast men en åsikt och visst jag missförstod den tydligen då en annan förklarade hur han menade så du kan ju ta bilden och sätta den på någon som passar mer in på den. Lägg ner din dryga attityd 06/02 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/508/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png 06/02 Så långt tänkte jag inte ;P 06/02
Skicka en rättelse