Spel må bli allt populärare i stugorna, men det är inte ofta vi får stifta bekantskap med nyskapande alster, åtminstone inte om vi kikar på storsäljarna. Listor över vilka spel som säljer bäst toppas allt som oftast av nya delar i långlivade serier. Det måste till en ändring för att inte tråka ut köparna, säger John Riccitiello, verkställande direktör för... #Electronic Arts.

I en artikel hos The Wall Street Journal prisar jätteföretagets boss titlar som #Guitar Hero och #World of Warcraft, delvis för att de tänker nytt. Samtidigt efterlyser han mer nytänk, annars riskerar köparna att tröttna och vända sig till andra teknik- och underhållningsformer.

Någon som på allvar tror att vi sett det sista av Need for Speed, NHL och andra årliga repriser...?

Säga vad man vill om EA, men jag gillar trots allt deras NHL och NFl spel...det enda som är dålgt med dem är att de är för enkla, men de har all korrekt stats och fulla licenser. Men det betyder inte att de inte ska försöka vara nyskapande när det gälle... 22/08 Visst ska WoW ha erkännande, men det mest för att lyckats locka mest människor. och drivit in en stor mängd pengar till utvecklarna. Visst kanske WoW var en aning nyskapande för sin tid, men sedan det kom ut 2004 kan man undra hurpass nyskapande har det... 08/08 Tacka vet jag Beyond Good & Evil. 07/08 Försäljningssiffrorna säger att du har fel. 11/07 Road Rash var grymt roligt. kan bara hålla med 11/07 Inte en dag för tidigt. Nu ska det bara till handling också, så det inte är en massa skitsnack.. Den som lever får väl se. 11/07 ett spel som EA gjorde var ju Road Rash till megadrive. ett Road Rash med dagens grafik kan bli kalaskul. åka mc och slå ner snutar eller andra mc knuttar. skaffa bättre mcs och vara allmänt galen. 10/07 Shit kom han på de så snabbt ! :D De kunde han kommit på för typ 5 år sen lr tidigare :/ 10/07 wow hit å wow dit. tacka vet jag ultima online när det var som störst. det va grejer det, man kunde köpa egna hus och möblera dom, var görfräckt att ha ett stort guild hus där man hade guildmöten. fanns en hel del att göra i spelet, och expansioner var... 10/07 Att dom inte nämner The sims är ju lite irriterande. Jävla skitspel som har hängt i sedan urminnes tider... 10/07
Skicka en rättelse