Näst intill en fullpoängare tycker någon, mediokert tycker en annan. Kritikerna har vitt skilda åsikter om Viscerals trea.

Den döda rymden är nära nu. I morgon släpps #Dead Space 3 och det finns mycket att bevisa för #Visceral Games. Många fans blev oroliga redan när #tvåan gick mer åt actionhållet än vad som var fallet i det skräckslagna #originalet. Och den senaste tidens skriverier om mikrotransaktioner och raka konsolportningar har knappast dämpat oron.

FZ-recensionen läser du i dagarna. Vår Dead Space-expert Victor Leijonhufvud står snart rustad att lämna sin dom.

Till dess är det alltid intressant att se vad övriga spelvärlden tyckte. Särskilt spännande är det när alla inte håller med varandra – vilket verkligen är fallet den här gången. Enligt Metacritic-statistik har Viscerals trea fått så vitt skilda betyg som 9,8 och 5,0.

Mästerligt eller mediokert? Sanningen står kanske att finnas någonstans däremellan. Många har nöjt sig med att ge spelet mellan 7 och 8 i betyg, vilket får ses som bra men som i nuläget ger sämre snittbetyg än de två senaste delarna.


Folk hittar på det. Det här bevisats att det har hänt en gång. Det har säkert hänt mer än så men jag tror att en _stor_ majoritet är clean, Vad gäller Dead Space 3 så tror jag att ens underhållning baseras tungt på vad man förväntade sig av spelet. Om... 07/02 det känns som om det råder en viss betygs-inflation när betygen liggger mellan 7-10 av 10 och folk påstår att kritiker kåren är splittrad. för mig ser det mer ut som den är väldigt enig då den stora majoriteten (6 av 9) av de listade recensionerna har... 06/02 har spelat en timma ungefär och jag gillar det. långt ifrån ettans skrämselfaktor men jäkligt kul ändå hittills. 06/02 E ju inte direkt så att en 7a är ett dåligt betyg heller.. 06/02 Märkligt spel ändå. Jag är 100% övertygad att om dom gjort spelet mycket mycket mörkare och skrämmande och mindre fiender och mer survival. så hade det blivigt riktigt bra och fått högt betyg samt garanterat kostat avsevärt mindre att utvekla. Men känns... 06/02 Dead Space 3 är, tycker jag, fantastiskt roligt... men det verkar lite kort, om jag nu inte har kört för fort :) Lite mer action, lite mer hjälp på vägen.. men atmosfären är fortfarande samma, tycker jag. 06/02 För er som har tänkt att köpa något dum skit ingame kan nu strunta i det och utnyttja en exploit för att få free stuff, eller "farm while you farm" som dom säger :D http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/06/dead-space-3s-microtransactions-exploited-awa... 06/02 Aftonbladet (ja, otroligt nog) hade en bra krönika om den typen av korruption. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/kronikorer/alfredholmgren/article15604500.ab 06/02 en femma, men det är för grafiken! 06/02 Folk förväntar sig mer av samma, istället för något nytt. Detta är varför uppföljare oftast blir "sämre". 06/02
Skicka en rättelse