En bugg har upptäckts i Dead Space 3, vilken gör att du inte behöver bry dig om mikrotransaktionerna för att få fördelar.

Ni gillar inte mikrotransaktioner, något som stod klart efter att vi publicerade en lista över priserna på dem. Det tog inte lång tid innan någon hittade en bugg i #Dead Space 3, som gör att mikrotransaktionerna knappast är något som #Electronic Arts kommer tjäna storkovan på – tills de täppt till hålet.

Buggen, eller "exploiten" verkar vara rätt enkel att använda sig utav och lär spridas som en löpeld bland lätt irriterade spelare.

#Dead Space 3 utvecklas av #Visceral Games och det släpps i morgon till PC, Playstation 3 och Xbox 360.

Jag kanske mig misstar mig men är det inte så att det rör sig om att helt enkelt samla resurser snabbare? Denna sortens fusk finns i flera spel, enda skillnaden är att den här gången vill de ta betalt samtidigt. Det enda jag förväntar mig från EA's sida... 08/02 HAR HAR HAR ! RÄTT ÅT DEM HAR HAR HAR! 07/02 såg nyss att man har hittat en oändligt med ammo glitch också :P 07/02 jag gillade dead space 1 på pc .. tvåan kändes som ett nerköp .. allt va sämre gjort, och fulare grafik dessutom.. hur är trean? 07/02 Piraterna. Dom är överallt. *fortsätter spela Risen* xD 07/02 Ok, då är jag med på vad du menar, men alla extrasaker inte boosts. En del saker kan vara extrabanor, kosmetiska saker som nya färger på kläderna, annan rustning (utan att det är bättre stats) och så vidare. Alltså saker som inte påverkar gameplay, utan... 07/02 Snarare i detta fallet så ligger ju dragkroken i bagaget men du får inte använda den. 07/02 Bara för att en bil inte går att låsa innebär inte detta att det inte är stöld om du snort den. 07/02 Verkar som du helt missförstått detta, vad det handlar om är att EA tjänar pengar på de som inte orkar med att spela spelet på det sätt det är tänkt. De erbjuder således möjligheten att "fuska" för pengar och det bästa av allt, utvecklaren "skyller" på... 07/02 Ok, så den enda skillnden för dig är att själva funktionen finns med på skivan/nedladdningen du får när du köper spelet? Så om utvecklaren inte tar med saken i grundspelet, utan du måste ladda ned saken så är det inte samma sak? Du tänker inte på att... 07/02
Skicka en rättelse