Gänget på The Astronauts slipar på en mystisk deckarupplevelse. Beskåda första teasern och smaska i dig de första detaljerna omedelbums.

#The Astronauts har nu tillkännagivit sin första titel – #The Vanishing of Ethan Carter, vilket uppges vara en narrativ "weird fiction horror"-upplevelse förpassad till tidigt 1900-tal. Du tar dig an rollen som en deckare med förmågan att visualisera scener från våldsamma brott. En ung pojke (Ethan Carter, duh) har försvunnit och det är upp till dig att finna honom. Skrämmande, och/eller, spännande nog förolyckas någon av hans förövare på vägen. Beskåda första teasern från det Unreal Engine 3-drivna spelet nedan.

The Astronaut är till stora delar uppbyggt av glada typer från polska #People Can Fly, vilka kanske är mest kända för sitt jobb på #Painkiller-spelen och #Bulletstorm. Detta är ett steg i en annan riktning vågar vi påstå.

Läser klart och tydligt, dock verkar de flesta glömma bort det estetiska och berättande i spel. Teasern visar inte mycket från spelet, dock är väl det knappast syftet heller så förstår inte varför så mycket fokus läggs på det. Blir lite lätt känslan av... 08/02 Vad har jag gjort dig? :( 08/02 Igen, läs vad folk skriver. Ingen klagar för det inte är något gameplay utan att vi inte bara förstår mycket från spelet bara för det är en teaser. Jag skrevr om trailers ÖVERLAG. Inte den här. 08/02 Varför sånt lip om gameplay? En teaser är väl till för att sätta anslaget för ett spel, det är ju ingen tech-demo. Handlar väl er om sätta en stämning. 07/02 Om du läser lite noggrannare nästa gång så ser du att jag menar ÖVERLAG och inte just det här företaget på grund av vad du själv skrivit. Det jag inte gillade med den här trailern var just att det för mig inte visade mycket. Resten jag skrev handlade... 07/02 Snyggt 07/02 Om det är förstpersons horror med unik atmosfär kommer det definitivt bli intressant. Titeln gav mig point-and-click vibbar först 07/02 Om tempot är långsamt, och de håller settingen till "Skotsk landsbygd / Tysk alpby" med den rätta krypande atmosfären som kommer med ovetande om vad som kryper i skuggorna. Kan bli riktigt bra, väntar och ser. 07/02 The Astronauts är en independentstudio och har således begränsad plats för marknadsföring i sin budget. Därför får de förlita sig på word-of-mouth för att sprida vetskap om spelet istället för ett massivt hype-train. Det är mycket möjligt att utveckling... 07/02 Hmm. Jag får en känsla likt den jag fick när jag hörde om Alan Wake, innan det släpptes. Vet inte varför 07/02
Skicka en rättelse