Mark Jacobs, en av grundarna av Mythic Entertainment har avslöjat sitt senaste projekt.

För er som lagt ner åtskilliga timmar på #Dark Age of Camelot är namnet Mark Jacobs inget nytt. Många har säkert undrat vad han haft för sig och om det någonsin kommer ett Dark Age of Camelot 2 – svaret är nej. Det betyder inte att Marc Jacobs gått sysslolös, utan han har filat och filat på ett nytt spelkoncept.

Under gårdagen avtäcktes ett helt nytt spel signerat Marc Jacobs, och det går under namnet #Camelot Unchained, som utvecklas av #City State Entertainment. Spelet ska vara ett MMO enligt den gamla skolan och kommer inte innehålla något "grindande" efter utrustning, inte heller någon instansbaserad PVP. Istället fokuserar spelet på total frihet och en spelarstyrd ekonomi. Handlingen kretsar kring Arthur, vikingar och drakar.

#Camelot Unchained kommer att finansieras med hjälp av Kickstarter, och vi får väl hoppas att tillräckligt många är intresserade av ett mmo enligt den gamla skolan.

Trailern ser ni nedan.

Tack till Amiga för detta #nyhetstips!
Jag saknar verkligen mina gamla konto. Körde 4 konto samtidigt (Prydwen/Hibernia). Those were the days! 08/04 Jag kände lite samma sak först med, dock kommer det med större sannorlikhet kommer ett "DF" (Darkness Falls) eller nåt liknande som ger oss en till anledning varför man ska slåss om att ta över/deffa saker ute i rvr zonen. De gör inte ett spel som inneh... 08/04 DAoC's pvp är oslagbar...dock är jag lite besviken på saknaden av PVE. 08/04 Här kommer lite mer kött på benen så att säga från KickStartern och allt jag säger här är 100% sanning och officiellt annonserat. Visst Mark Jacobs har en tendens att överdriva, inte minst när han var med och gjorde WAR, så det ska jag inte sticka under... 08/04 OMG OMG OMG OMG OMG! DAOC <3 <3 08/02 Jag hoppas hoppas hoppas att detta blir en "daoc 2" (eller vad som borde varit daoc 2 åtminstone) 07/02 Jag satsade på 7 spel förra året (alla nådde målet och blir klara om ett drygt år). Få se om det här blir första jag kastar pengar på i år. 07/02 Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här... Mark Jacobs är en känd lögnhals och överdriver gärna... men ett nytt spel i "DAoC-universumet" (för det är det ju nästan iaf. Det är för likt för att inte vara det) är välkommet. 07/02 Läs på deras hemsida. Han skriver rätt roligt om att han inte tänker kompromissa med sina idéer för att får fler spelare eller försäljningar och att de kommer ta risker som de vet att vissa inte kommer gilla osv. Precis sånt som behövs enligt mig. 07/02 ett bra sandbox spel? Ahhhhhhhh hoppas 07/02
Skicka en rättelse