En månad kvar till att nästa spel baserat på tv-serien The Walking Dead släpps. Vi har fått den senaste trailern.

I #The Walking Dead: Survival Instinct spelar man som någon av bröderna Dixon, som borde vara kända för de som gillar tv-serien. Till skillnad från #Telltales tolkning, så är det denna gången mer betoning på action. Spelet har fått en ny trailer som du kan se längst ner.

Om man förbokar spelet och bor i Storbritannien får man tillgång till exklusivt dlc som kallas Herd Mode. Det handlar precis som det låter att slåss mot horder av zombies och att överleva så länge som möjligt. Och som med allt exklusivt nu för tiden, lär detta erbjudandet även dyka upp här, eller åtminstone som köpbart tillägg.

Spelet släpps den 29 mars till Playstation 3, Xbox 360 och Wii U.

[video=13485]

Tyvärr har du fel, huvudtemat var bland annat pojken iblandat i också likaså många andra av dom, att ni endast hakar upp er att det först och främst var om flickan visar ju bara hur lite ni hängde med. Det blev inte bara en massa drama och förväntar ni... 09/02 Huvudtemat i säsong 2 var den försvunna flickan, en flicka som få ens hade lagt på minnet förrän man valde att centrera över 400min på hennes försvinnande. Att det sedan blev en såpa och relationsdrama under tiden är oväsentligt, den försvunna flickan... 09/02 Hur kunde du få mitt argument om en detalj om en flicka till vad dom la ner på varje avsnitt att höra ihop? Jag sa inget om pengar avsnitt jag sa endast att det inte bara handlade om en sak i säsong 2 utan fler grejer. Dags att lära dig läsa istället... 09/02 Varenda avsnitt i säsong två kostade under hälften av vad ett avsnitt kostade i säsong ett. Påstår du att du inte märkte det? Själv har jag som sagt aldrig någonsin i mitt liv sett tydligare budgetnedskärningar i en tv-serie som är så våldsamt tydliga.... 09/02 Gillar inte Merle i serien och kommer inte göra det i speler :p Daryl har växt i mina ögon :) 09/02 Säsong 2 handlade ju inte bara om flickan utan om relationen mellan ricks fru och hans bästa vän med, samt om deras pojk som var allvarligt skadad. Så det var inte bara en grundstory om flickan som försvann, det handlade om allas relationer till varandr... 08/02 Är så helvetes trött på zombiesar nu. 08/02 Inget PC??? Happ.. Såg helt okej ut. Lätt köp vid rea men men.... 08/02 De what? Serien är ju jättebra ju :) 08/02 Säsong två av tv-serien var det mest tydliga exemplet på budgetnedskärningar jag någonsin sett i tv-mediumets historia. Grundstoryn i säsong två var att ett flickebarn var bortsprunget, varpå man spenderade 12x40min på kallprat på torpet varvat med små... 08/02
Skicka en rättelse