Ny tidsepok och ny hjälte. Ännu ett Assassin's Creed är på väg.

#Ubisofts vd Yves Guillemot har avslöjat (via CVG) att ett nytt Assassin's Creed är under utveckling. Spelet kommer äga rum under en ny epok med en ny huvudperson och kommer släppas under räkenskapsåret 2014. Detta innebär alltså någon gång mellan maj 2013 och april 2014.

Att det når oss lagom till julhandeln i år är ingen alltför vild gissning.

Troligtvis kommer spelet, som utvecklas av flera av Ubisofts utvecklarstudios, visas upp under E3.

Franska revolutionen? Ryska revolutionen? Vad tror och hoppas du på för nyheter i seriens sjätte huvuddel? Spekulationerna kan börja!

Inget illa om AC men det börjar kännas som det börjar bli som CoD, nytt spel varje år :/ 11/02 En helt annan plotline, skulle kunna vara underhållande. Men då krävs helt annan gameplay. När jag spelade AC3 kände jag att, nu har den här stilen av gameplay i princip gjort sitt. Japan vore schysst, finns också historiskt en in och utvandring Japan... 11/02 Jag skulle nog vilja att det skulle utspela sig i franska revolutionen, Det skulle hänga samman lite bättre med Assassins creed 3, Att amerikanska inbördeskriget sprids vidare in i det som blir franska revolutionen. 09/02 Ja visst snackade dom om sydamerika? Men vad kan hända där? Conquistadorer? (stavning) maya eller azteker? Finns ju mycket mystik runt dom gamla indianerna men jag vet inte vad det är för spelvärde. Skulle det kunna va mer från första civilisationen? 08/02 Har dom inte redan avslöjat att det ska utspela sig i Brasilien? 08/02 Suck... Nej, det kan utspelas när som helst så länge det inte är i framtiden, det alla diskuterar är vad förfäderns tid ska vara. 08/02 Jag kan inte fatta att dom inte gjort ett spel om Japan och Shogunatet. En tid då otroligt få men duktiga människor kunde ställa till med otroligt stora problem. Låt ta ett exempel, Sengoku perioden då "shogunatet", samurajer och yrkesmördare var ett... 08/02 jag vill mest se ett som utspelar sig under antiken, runt medelhavet. 08/02 Hm..just det... kanske lite mer från Templar sidan :) 08/02 Jag hade gärna spelat som Haytham i London eller när han reser runt om i de brittiska kolonierna. Det hade varit kul att spela som en templar för att få ett annat perspektiv och jag gillade Haytham mer än någon av "de goda" i trean 08/02
Skicka en rättelse