Den bäst säljande pc-titeln i butiker förra året - 12 miljoner spel sålda.

Trots återkommande kritik mot #Diablo 3, och det lilla näthatet mot Jay Wilson, blev #Diablo 3 en försäljningssuccé under förra året. När #Activision Blizzard räknat kassan för 2012 var försäljningen uppe tolv miljoner enheter, vilket resulterade i det blev det mest sålda pc-spelet i butiker förra året.

#Call of Duty: Black Ops 2 blev dock det mest sålda (i dollar) när alla plattformar räknats in och föregångaren #Modern Warfare 3 lyckades också knipa en niondeplats. Även Skylanders-serien har blivit en smärre kassako för företaget, med en omsättning på 1 miljard dollar sedan lanseringen och över 100 miljoner sålda leksaker. Det är kanske inte så konstigt att Disney vill ha en del av kakan med sitt #Disney Infinity, som vi tittade närmare på i veckan.

PvP inte genomförbart? Dem har duel's i nästa patch så det går åt rätt håll, och jag är säker på att dem är genomförbart :) Vi få se! 09/02 Jag tycker inte D3 är ett dåligt spel i sej. Det tilltalar bara inte mej då spelutvecklarna valt att spegla spelet emot "fel håll". För er som spelade spelet D1 så var spellsen inte bundna till någon klass utan det var böcker samtliga klasser kunde läsa... 09/02 Skall bli intressant för jag tror som du att D3 sålde så mycket tack vare D2 och inte på egna meriter. 09/02 Jag rerollade min char flera ggr med olika specs, sen gav jag nästan upp när man väl kom till en punkt som det var för svårt.. Sen började jag google på "guides" till detta.. Hittade då "Athenes Demon Hunter Build", sen blev spelet lätt :) Och som alla... 08/02 Anar att siffrorna för Diablo 4 inte kommer vara lika positiva. 08/02 6 miljoner bottar. 08/02 Inte jag iaf. Spelade igenom spelet en gång, sen fick det vara. Tråkigare spel har jga knappt spelat. Noll frihet i karaktärsbyggandet. Och som någon sa om secret cow level fast i D3, fan va den sög asså. 08/02 Stod emot köplusten och struntade i D3. I efterhand inget jag ångrar, utan har haft kul med andra spel istället. 08/02 Undrar hur många av dom som var nöjda med spelet... 08/02 Tycker det är synd för de flesta lär känna sig lurade. Spelet borde reklameras. Nu är det Path of the Exile som gäller! Känns mkt mer lovande i public beta än vad D3 gjorde under sitt beta stadie. 08/02
Skicka en rättelse